Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | 3.Hafta Sonuçları

Nasıl Şener Şen ile İlyas Salman sahnesinde Şener düşük aldı yine karşıda ki oyuncu ezerse düşer puan.
dimi @dosimosi
Kemal Sunal ile sahnesinde açık ara birinci olmuştum.
Bu hafta bence herzamanki birinciligim olmasın diye öyle bir bahaneye sığındılar 😛

İyi sahne lakin sahnede yıldız Beren.

Sıkıntın yok bence rahat final olur karşında muhtemelen Neslihan olur.
4 tane güclü bulduğum var ama bunlardan 2 tanesinin final şansı daha yüksek gibi, biri yöneticisinden dolayı diğeride dizilerine fanları çok olduğu için

4 tane güclü bulduğum var ama bunlardan 2 tanesinin final şansı daha yüksek gibi, biri yöneticisinden dolayı diğeride dizilerine fanları çok olduğu için

Beni nasıl buluyorsun o önemli şuan daha diş gösteremedim haftaya yorum yap istersen.

Ozan öldüğünde başında ağladığı bir sahne vardı. En beğendiğim sahnesi oydu oyunculuk anlamında. Çok devleşmişti o sahnede.

Ozan öldüğünde başında ağladığı bir sahne vardı. En beğendiğim sahnesi oydu oyunculuk anlamında. Çok devleşmişti o sahnede.

O sahne efsane 2 sahneden biri diğeri de sezon finalinde Ozan'ın öldüğünü öğrendiğinde ki bağırışı finalilk.

Şener Şenle aran nasıl ?
bu hafta çok sevmedin galiba

Şener Şen'i severim tabii ki. Usta bir oyuncudur kendisi. Bu hafta ki sahnesine de düşük bir puan vermedim aslında.

İşte diğer en iyi dediğim sahnede bu.
Bunlar usta oyunculuk seviyesinde performansları.

Şu nasıl.

Bu sahnede de çok başarılı. Zaten bu üç sahne, şuana kadar ki en başarılı performansları olabilir Neslihan Atagül'ün.

Bu hafta kullanayım bi diş göstereyim diyorum bu sahneyle.