Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | 3.Hafta Sonuçları

Nasıl Şener Şen ile İlyas Salman sahnesinde Şener düşük aldı yine karşıda ki oyuncu ezerse düşer puan.:A dimi @dosimosi
Kemal Sunal ile sahnesinde açık ara birinci olmuştum.
Bu hafta bence herzamanki birinciligim olmasın diye öyle bir bahaneye sığındılar 😛

İyi sahne lakin sahnede yıldız Beren.:bhr:

Sıkıntın yok bence rahat final olur karşında muhtemelen Neslihan olur.:A
4 tane güclü bulduğum var ama bunlardan 2 tanesinin final şansı daha yüksek gibi, biri yöneticisinden dolayı diğeride dizilerine fanları çok olduğu için :D

İyi ki jüri üyesisin o zaman ne diyeyim.:Z

Neslihan'ın dizide devleştiği 4-5 sahne var onları kullanmak için biraz yuklenecegim, umarım şöyle Çeyrek final yarı final görür bu kız cidden çok başarılı.:X

Ozan öldüğünde başında ağladığı bir sahne vardı. En beğendiğim sahnesi oydu oyunculuk anlamında. Çok devleşmişti o sahnede. :A

Şener Şenle aran nasıl ?
bu hafta çok sevmedin galiba

Şener Şen'i severim tabii ki. Usta bir oyuncudur kendisi. Bu hafta ki sahnesine de düşük bir puan vermedim aslında. :)

İşte diğer en iyi dediğim sahnede bu.:D Bunlar usta oyunculuk seviyesinde performansları.:X

Şu nasıl.:love1:

Bu sahnede de çok başarılı. Zaten bu üç sahne, şuana kadar ki en başarılı performansları olabilir Neslihan Atagül'ün. :)

Şener Şen'i severim tabii ki. Usta bir oyuncudur kendisi. Bu hafta ki sahnesine de düşük bir puan vermedim aslında. :)

Bu sahnede de çok başarılı. Zaten bu üç sahne, şuana kadar ki en başarılı performansları olabilir Neslihan Atagül'ün. :)

Bu hafta kullanayım bi diş göstereyim diyorum bu sahneyle.:(