Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | 3.Hafta Sonuçları

Aşk olsun olurmu öyle şey laptobumda sorun oldu kapatıp açtım net yavaşladı
tam bakamadım
en başarılı adminlerden birisin sen

yaaa üfff laptobumda sorun oldu valla ondan bee
Tamam Atacanımı unutma ona kurban olunur be Candır o oyy yerim abisinin gülü o kucağımda sallayarak büyüttüm ben onu ilk göz ağrılarımdan

İzlemeden 1 verir geçerim diyorsun ama benim sahne aramakla ne kadar vakit harcadığımı bilmiyorsun. Ve bu durumdada haksızlık yapmış oluyorsun işte.
Senle alakalı durum değil, diğer yarışmalardan biliyorsun ben sevdiğime yüksek veririm üye kim olursa olsun. Senin seçdiğin sevmediğim isim ise yapacağım birşey yok maalesef. O yüzden haksızlık da olmuyo.

Haklısın, boşluğuma geldi sanırım ya.ss
nedense söz konusu ben olunca ya unutulur ya o an düşünülmemistir yada boşluğa gelinmistir.
alıştım
şuanki alıngan yapım pek senle alakalı değil yani aramızda sorun yok

Son düzenleme:
@mrt-06 uymuyor sana bu hareketler laa o kadar ttlış sözler söyledim sadece okudun mu .ss

Haksızlık oluyor sahneyi izlememişsin işte. Bana göre oyunda kabul olmamalı, çünkü emin ol sahneyi kaç kere düşündüm kafamda. Burada yarışmacını sevmiyorum izlemeden 1 veririm diyemezsin, ya sen bir daha oy kullanma ya da ben çekiliyorum yarışmadan.

Bu hafta diş gösterme zamanı geldi diye düşünüyorum. Tüm algıları yıkmak için 5 iyi sahnemden birini kullanacağım. Bu sahneden duygu almayan direk intihar etsin o kadar diyorum.