Teşekkürler de Atacan'ı da et
Teşekkürler de Atacan'ı da et
Boşver. Bizi adamdan sayan yok.Teşekkürler de Atacan'ı da et
Boşver. Bizi adamdan sayan yok.
Tamam Atacanımı unutma ona kurban olunur be Candır o oyy yerim abisinin gülü o kucağımda sallayarak büyüttüm ben onu ilk göz ağrılarımdanAşk olsun olurmu öyle şey laptobumda sorun oldu kapatıp açtım net yavaşladı
tam bakamadım en başarılı adminlerden birisin sen
yaaa üfff laptobumda sorun oldu valla ondan bee
Tamam Atacanımı unutma ona kurban olunur be Candır o oyy yerim abisinin gülü o kucağımda sallayarak büyüttüm ben onu ilk göz ağrılarımdan
Biraz triplidir ama çabuk geçer yarın eski Atacan olurUnutmadımm yaa ama @mrt-06 tebrik ettim o görmedi snaırım mesajımı
Biraz triplidir ama çabuk geçer yarın eski Atacan olur
Senle alakalı durum değil, diğer yarışmalardan biliyorsun ben sevdiğime yüksek veririm üye kim olursa olsun. Senin seçdiğin sevmediğim isim ise yapacağım birşey yok maalesef. O yüzden haksızlık da olmuyo.İzlemeden 1 verir geçerim diyorsun ama benim sahne aramakla ne kadar vakit harcadığımı bilmiyorsun. Ve bu durumdada haksızlık yapmış oluyorsun işte.
Muhteşem Mustafa'm benim. <3Neyse Mahoma sahne bakıyordum efsane ayar bölümüne denk geldim Mustafam nasıl da Sülo'ya ayar veriyor. @Bully @yatutarsa
nedense söz konusu ben olunca ya unutulur ya o an düşünülmemistir yada boşluğa gelinmistir.Haklısın, boşluğuma geldi sanırım ya.ss
Senle alakalı durum değil, diğer yarışmalardan biliyorsun ben sevdiğime yüksek veririm üye kim olursa olsun. Senin seçdiğin sevmediğim isim ise yapacağım birşey yok maalesef. O yüzden haksızlık da olmuyo.