neyse olayi bilmiyorsun, suan naz yapmasi gereken benim o degilseni seviyor değer veriyor sana naz yapıyor işte
neyse olayi bilmiyorsun, suan naz yapmasi gereken benim o degilseni seviyor değer veriyor sana naz yapıyor işte
Ben o konuda gerekli hassasiyeti göstermesini sağlarım tasalanmaSana dediğim bir şey yok ama sevmiyorum demesi çok saçma o zaman çekileyim yarışmadan her hafta 1-0 yenik başlayacağım çünkü haksız rekabetle.
Gardaşım Nur Fettahoğlu olarak teşekkür ediyoruz.Konuk ve sürpriz jürilerimizden biri olan @yatutarsa geliyor
Nur Fettahoğlu 10 (Ağlıyorum şu an. Bu arada milyonlar ağladı bir sen ağlayamadın Berrak Tüzünataç
Gonca Vuslateri 9
Cansu Dere 8
Demet Akbağ 7
Sarp Akkaya 6
Mesut Akusta 5
Metin Akdülger 4
Neslihan Atagül 3
Murat Yıldırım 2
Şener Şen 1
Arada kaldım cidden, iki itici tip@mrt-06 ayol niye barışayım totoş benden özür dilemeden neticede ben haklıyım olay ben meryoşumu o turboşunu savunurken gerçekleşti forumda kime sorsan haklı benim bu durumda @dosimosi hari.inanmıyorsan konseyi toplayayım herkes fikrini söylesin meryoşu savunmak mı daha iyidir turboşu mu cevap verin @Çiğdem- @vadikızı @destere @Doğu @MEnes @MasacRE- @Bully @denizz19 @Aserat @Forumdash
Ekli dosyayı görüntüle 53767 Ekli dosyayı görüntüle 53770
oylamami alintilayip sasirmadim deyip imada bulundun.Nerde laf atmışım sana.
neyse olayi bilmiyorsun, suan naz yapmasi gereken benim o degil
O zaman sizler için
Döktür kızAllahhh benim şarkııımmm oynarım buna bennn
HahahahahSener Sen yarisma kariyerinde ilkkez 1 aldi vay be . @denizz19 parali getirdim dedigin juriler bunlar demek,
sanada darbe yapma zamanim gelmis
Turabi nefretlik de işte Meryem'e elemimi de biliyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?