Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | 3.Hafta Sonuçları

@denizz19 bol reytingli bir program yine :D yazilarda ilk ikiyi kapliyorum ben herzamanki gibi :A
bakalim bu haftaki birincilik koltugumu kime devredecegim :D

Sahneyi izlemedinde niye oy kullanıyorsun ki? @dosimosi de izleyemedi ama izleyemediğini @denizz19 a söyledi ve bölümden recaplı bir şekilde izledi. Burda haksız bir oylama var bence :)
Puan vereceğim isim olsa evet derdim ki izleyemedim o zaman ben kendim haksızlık yapmak istemem, ama bu isimle ne koysan 1 vercem izlemeden geçerim zaten. :D

Vee forumun çıngıraklı yılanı @mrt-06 geliyor :A

Sarp Akkaya 9
Neslihan Atagül 8
Demet Akbağ 7
Gonca Vuslateri 6
Murat Yıldırım 5
Şener Şen 4
Metin Akdülger 3
Mesut Akusta 2
Cansu Dere 1
Aman bir recalim var. :A Her kime?
Denizin yarışması kaytan
Mrt'nin oyları geldi yandan yandan
Beni çekemeyenler baksın oylara burdan
Ranga Ranga Ranga. :Z

Sahneyi izlemedinde niye oy kullanıyorsun ki? @dosimosi de izleyemedi ama izleyemediğini @denizz19 a söyledi ve bölümden recaplı bir şekilde izledi. Burda haksız bir oylama var bence :)
Bilgim dışında idi izleyemediğini bilmiyordum :D gerçi izlesem de beğenmezdim diyor ama :D

@denizz19 bol reytingli bir program yine :D yazilarda ilk ikiyi kapliyorum ben herzamanki gibi :A
bakalim bu haftaki birincilik koltugumu kime devredecegim :D
Aynen iyi gittik bu kez bakalım kim alacak :A

Vee forumun çıngıraklı yılanı @mrt-06 geliyor :A

Sarp Akkaya 9
Neslihan Atagül 8
Demet Akbağ 7
Gonca Vuslateri 6
Murat Yıldırım 5
Şener Şen 4
Metin Akdülger 3
Mesut Akusta 2
Cansu Dere 1
@mrt-06 ben sana daha yuksek puan verdim sen ona ragmen laf atmissin anlamadim :S
su benden dusuk puan veripte benim oylarima tavir gösterilmesine anlam veremiyorum.
bir imada bulunuyorsaniz aciklamasinida yaparsaniz sevinirim

@mrt-06 ayol niye barışayım totoş benden özür dilemeden neticede ben haklıyım olay ben meryoşumu o turboşunu savunurken gerçekleşti forumda kime sorsan haklı benim bu durumda @dosimosi hari.:A inanmıyorsan konseyi toplayayım herkes fikrini söylesin meryoşu savunmak mı daha iyidir turboşu mu cevap verin @Çiğdem- @vadikızı @destere @Doğu @MEnes @MasacRE- @Bully @denizz19 @Aserat @Forumdash
fdvfdfvfd.jpg
5.jpg

@mrt-06 harikasın kardeşim :love1:

Show'una nasıl da sahip çıkarmış :Z

@mrt-06 ayol niye barışayım totoş benden özür dilemeden neticede ben haklıyım olay ben meryoşumu o turboşunu savunurken gerçekleşti forumda kime sorsan haklı benim bu durumda @dosimosi hari.:A inanmıyorsan konseyi toplayayım herkes fikrini söylesin meryoşu savunmak mı daha iyidir turboşu mu cevap verin @Çiğdem- @vadikızı @destere @Doğu @MEnes @MasacRE- @Bully @denizz19 @Aserat @Forumdash
Ekli dosyayı görüntüle 53767 Ekli dosyayı görüntüle 53770

:Fben birşey demiyim teyzeciğim

Bilgim dışında idi izleyemediğini bilmiyordum :D gerçi izlesem de beğenmezdim diyor ama :D

Aynen iyi gittik bu kez bakalım kim alacak :A

Sana dediğim bir şey yok ama sevmiyorum demesi çok saçma o zaman çekileyim yarışmadan her hafta 1-0 yenik başlayacağım çünkü haksız rekabetle.

Ekli dosyayı görüntüle 53767 Ekli dosyayı görüntüle 53770
ay hersey o günmü baslamisti :A

Konuk ve sürpriz jürilerimizden biri olan @yatutarsa geliyor :A

Nur Fettahoğlu 10 (Ağlıyorum şu an. Bu arada milyonlar ağladı bir sen ağlayamadın Berrak Tüzünataç
Gonca Vuslateri 9
Cansu Dere 8
Demet Akbağ 7
Sarp Akkaya 6
Mesut Akusta 5
Metin Akdülger 4
Neslihan Atagül 3
Murat Yıldırım 2
Şener Şen 1