Gelecek birazdanHer şeye sırıtan kişiler var ama
Tamam sahne :aa
Gelecek birazdanHer şeye sırıtan kişiler var ama
başkalarına yakışıyor ben kendimde tuhaf görüyorumHer şeye sırıtan kişiler var ama
Hayatta gülünecek ve gülünmeyecek şeyler vardır ben böyle biliyorum.başkalarına yakışıyor ben kendimde tuhaf görüyorum
sen şimdi ciddileştinmi?Hayatta gülünecek ve gülünmeyecek şeyler vardır ben böyle biliyorum.
Ciddi konuştuğum İçin ciddiyet gösterdimsen şimdi ciddileştinmi?kafam karıştı
Kara Gözlüm'ü çok sevdiğini biliyorum daha önceden konuşmuştuk.Kara Gözlümde ki rol çemberi o kadar geniş ki. Bir anda romantizm bir anda hüzün bir anda komadinin içinde buluyorsun. Çok seviyorum o filmini.
berbatbu haftaki sahnem (2.17 den başlıyor)
@Çiğdem- @destere @mrt-06 @dosimosi @eskici @MEnes @cookies @vadikızı @Bully @Aserat @denizz19 @Forumdash @gizem ak @sürgünüm @Harunnn60 @EFE UYSAL @Billy Kane @MasacRE- @MayısKralı @eskici
bak burada meryoş bana bakıyor sen de edho izlersen sana da bakacakmışberbat
Kara Gözlüm'ü çok sevdiğini biliyorum daha önceden konuşmuştuk.
Sıla ile nezaman gelecen ?Buraya da birakalim sahnemizigüzel puanlarinizi bekliyoruz
@Çiğdem- @destere @mrt-06 @dosimosi @MEnes @cookies @vadikızı @Bully @Aserat @denizz19 @Forumdash @gizem ak @sürgünüm @Harunnn60 @EFE UYSAL @Billy Kane @MasacRE-@MayısKralı @xemrexxx
bu kadına rağmen ezel hatrına iyi puan vermiştim üzüelrek ayollBuraya da birakalim sahnemizigüzel puanlarinizi bekliyoruz
@Çiğdem- @destere @mrt-06 @dosimosi @MEnes @cookies @vadikızı @Bully @Aserat @denizz19 @Forumdash @gizem ak @sürgünüm @Harunnn60 @EFE UYSAL @Billy Kane @MasacRE-@MayısKralı @xemrexxx
O dizi cok eski sahneleri cikmiyor ama bakarim yine de bulursam kullanirimSıla ile nezaman gelecen ?
Bak bak diziye göre muameleO dizi cok eski sahneleri cikmiyor ama bakarim yine de bulursam kullanirim
Haftaya yine Ezel'le gelirim yaninda Kenan da olur bu seferbu kadına rağmen ezel hatrına iyi puan vermiştim üzüelrek ayoll
şimdi gönül rahatlığı ile göbek atarak 1 verebilirim annene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?