Onun cevabını kendin vermişsin zaten benim bir şey dememe gerek yok
Yürü git yaa..
Benim sunduğum programlar forumun en eğlenceli programları. Öyle çakma gülüşler yapan, samimiyetsiz sunuculara benzemem ben
Owww @Çiğdem- ne diyor.😱
Onun cevabını kendin vermişsin zaten benim bir şey dememe gerek yok
Benim sunduğum programlar forumun en eğlenceli programları. Öyle çakma gülüşler yapan, samimiyetsiz sunuculara benzemem ben
İsim vermedim ama tarifi nasıl iyi yapmışsam hemen o sandın
İsim vermedim ama tarifi nasıl iyi yapmışsam hemen o sandın
Oyuncuyu severim kalitelidir. Daha iyi puanlar da olabilir daha iyi sahnelerde.@MEnes teşekkürler iyi puan
Diziyi izlemedim ama sahnede iyi oynamış dikkatimi çekti. Bizde kaliteye ödülünü vermek esastır.Çok teşekkürler @MEnes.
Evet öyle görünüyor büyük bir zaman sonra ilk defa iyi anlaşacağız.
Tüh ya hiç dikkat ememişim avatara bilseydim ona göre ayar çekerdim.
Herkesin kendi düşüncesiBen bu konuda Çiğdem'in hakkını yiyemem çok güzel sunuyor. Yapmacıkta bulmam kendisini. Haksızlık edip çekmediğim için taş attığını düşünüyorum.
Çok teşekkür ederim, senin de katkın büyük bundaaaa final puanıyla başlamana çok sevindim @Bully
şimdi gidip sonucları ahzırlıyayaım 22:00 a gelirim
@MayısKralı muratıma reytingte olduğu gibi burdada hakısızlık var
Bencillik hat safhada. Kendi yarışmaları ya da kendini öne çıkaracak bir şeyler dışında hiçbir şeye katılım sağlamıyor Çiğdem aha da yüzü burda yalansa yalan desin.
e yani iyiki öyle tanittin yoksa kiskanirdi bizi
Bencillik hat safhada. Kendi yarışmaları ya da kendini öne çıkaracak bir şeyler dışında hiçbir şeye katılım sağlamıyor Çiğdem aha da yüzü burda yalansa yalan desin.
Hmm kesinForuma zaten günde 3-4 kere giriyor mecburen orayla ilgilenip çıkıyor..
Hmm kesin
Güle güle bol şansBen MS yarışması için cips çerez almaya gidiyorum. @Bully senden bile daha çok fark atacak bana.
Yok be fark olmaz öyle görürsünBen MS yarışması için cips çerez almaya gidiyorum. @Bully senden bile daha çok fark atacak bana.
eee tabş yaşlanınca sen de vasfiye teyze gibi olucan korktun dimi melek teyze.ss
@vadikızı sağol canım ama ben sana 2 verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?