Normal kafayla beni sevmediğini biliyorum zaten.Bugün kafama saksı düştü de belki onun etkisidir.
Normal kafayla beni sevmediğini biliyorum zaten.Bugün kafama saksı düştü de belki onun etkisidir.
Yoo niye sevmiyim ki.Normal kafayla beni sevmediğini biliyorum zaten.
-10 dan korksaydık Damla Sönmezi seçmezdik.Buralarda boş boş sürteceğine oy yollasaydı. Kimseye müsama göstermeyeceğim kusura bakmasın sabahtandır hatırlatıyorum.
Başlarım paşana da onun keyfine de yollamazsa yollamasın alır oturur -10 puanı gören de çok sağğlam bir isimle yarışıyor sanacakPaşamın canı ne zaman isterse gönderir keyfi şuan istiyorsa şimdi göndersin.
Neyse sizin gibileri başlarda elemek iyi yılanın başını ezmek gerek başta-10 dan korksaydık Damla Sönmezi seçmezdik.
Haha güldürdün yine eksimi geri çekiyorum.Başlarım paşana da onun keyfine de yollamazsa yollamasın alır oturur -10 puanı gören de çok sağğlam bir isimle yarışıyor sanacak
Neyse sizin gibileri başlarda elemek iyi yılanın başını ezmek gerek başta
Son süreyi 17:30 yapmaktaki amaç ne?Başlarım paşana da onun keyfine de yollamazsa yollamasın alır oturur -10 puanı gören de çok sağğlam bir isimle yarışıyor sanacak
Neyse sizin gibileri başlarda elemek iyi yılanın başını ezmek gerek başta
Onunla ilgisi yok bugün dizimiz var hatta çoğu gün dizimiz var bu sebeple böyle bir yol çizdim. Ayrıca benim daha çok yarışmacım var eğer 22:00 da yayınlansa Çiğdem daha büyük sıkıntı yaşarSon süreyi 17:30 yapmaktaki amaç ne?Korkaklık yapıp boşlukta programına ilgi çekiceksin tabii @Çiğdem- gibi cesur davranıp 22 de açıklanasa tırsak.
tahminin doğru çıkacak gibiIlk 10 puanda olmadigim için ve bana en az 11 puan verdiğin için tesekkurler
haha nasilda sevinmissin M harfi ile başlayan sanatçılar demiş ve dua ette seninki öyle değil. Daha @destere yi anlamadinmi ters köşe yapıyor. ?M ile baslayanlar düşük almış belli
@turkuazz bile anlamış
Sen son itirafimada baktinmi? geri dönüş yapmamışsında.
kacta açıklanıyor bugün ?
Oy yollamayı unutma
@EFE UYSAL ustayı beğendiğini söylemistin oy yolla son dakikaya bırakma.
@Çiğdem- tam olmazsada 11 puan vereceğini söylemiştin, sözünü unutma.
@MEnes bekletme oyunu
torpili ters tepmiş o kadar çok izleyince senin akustadan nefret ettim@denizz19 tabii torpilliyim ben yenimi biliyosun senn biz denizle büyük aşk yaşıyoz
senin haberin yok
Yuotube de sıkıntımı vardı tüh o kadar baktım nasıl görememişim ya
ben duydum ne oluyor orda bakımm
tahminin doğru çıkacak gibi
torpili ters tepmiş o kadar çok izleyince senin akustadan nefret ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?