Tamam onu bulup sana yollarımSen şu Neslihan'ın Mezar başında ki performansını bulsana bana.
Tamam onu bulup sana yollarımSen şu Neslihan'ın Mezar başında ki performansını bulsana bana.
@sokak sanati benim başımı yaktın ! Ariana yüzünden her yerde jüri yapıyorlar. Forumdaki sosyallikten uzak duran ben
Benim başıma geleceklerden haberim yoktuSen sıktın bacağına benimle alakası yok.O gün destek veririm diye atladın. Bende oltamı attım balık bekliyordum zaten.
Benim başıma geleceklerden haberim yoktu
Yüzebilirim ben sıkıntı yokArtık ya @denizz19 'u başına bela alıp istifa edeceksin yada denize katlanıp her hafta oy vereceksin oy alana kadar bela olur ama başına her türlü Denizin işkencesi var.MS bitti zaten orayı boş ver.
Yüzebilirim ben sıkıntı yok
onu etiketliyen benim .Artık ya @denizz19 'u başına bela alıp istifa edeceksin yada denize katlanıp her hafta oy vereceksin oy alana kadar bela olur ama başına her türlü Denizin işkencesi var.MS bitti zaten orayı boş ver.
La dur gün boyu pc ye bile geçemedim baya yoğundu. Anca fırsat buldum yeni kullancam oyları.Ariana'ya destek verdin mi la.
La dur gün boyu pc ye bile geçemedim baya yoğundu. Anca fırsat buldum yeni kullancam oyları.
Hele dur bakalım dinleyelim şarkıları.Problem ile gel dedin geldik. Bekliyorum.
Hayır baştan itibaren jüri olacaksın aksi mümkün değil. Sana o kadar destek oldum bu güne dek sen de bana olacaksın.Yarışmacılar iyi görünüyor, özellikle Şener Şen, Demet Akbağ, Sarp Akkaya ve Gonca Vuslateri başarılı isimler. Sahneler azaldıktan sonra, yani finalden birkaç hafta önce ben de jüri üyesi olabilirim. Senin de şimdiden emeğine sağlık.@denizz19
Bu kadar sahneyi izleyebilmem mümkün değil.Hayır baştan itibaren jüri olacaksın aksi mümkün değil. Sana o kadar destek oldum bu güne dek sen de bana olacaksın.Olmazsan bittin sen .ss
Seni takipten çıkarıyorum .ssBu kadar sahneyi izleyebilmem mümkün değil.
Özellikle @vadikızı @MEnes @Çiğdem- gibi üyelerimizden İskender Büyük efsanesine tam destek bekliyoruz@batuhankaralar Musa Uzunlar ile katılma kararı aldı. Oyuncu şimdilerde Poyraz Karayel dizisinde rol almaktadır.
Abla MusicSurvivor'da çok kesik attın bu sefer senden telafi bekliyorum bak ona göre, hem bugün bana yarın sana ben de sana yüksek veririmMusa uzunları sevrim bilirsin ama oy konusunda yorum yok
Abla MusicSurvivor'da çok kesik attın bu sefer senden telafi bekliyorum bak ona göre, hem bugün bana yarın sana ben de sana yüksek veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?