Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | 1.Hafta / Oylama Başladı

senin oklavan varsa benimde gümüş kaplı sübürgem var 😉
Boşuna @Bully e güvenme onu okullar acılmadan şutlarım
gerci malesef benimde beğendiğim bir oyuncu ve adaylarda baya zayıf isimler var oyüzden bir süre rakibim olacak.
lafinı unutma suskunlardan sahne geldimi desteğin olmayacak

ezel dışı sahnelerde şener şen tam puanı alır tabi ezel sahnelerinde @Bully

aaa asıl sen sıvacı ekibine güvenme hepsi oklavamdan korkar temsili örnek vereyim

@destere @MasacRE- @MEnes @Doğu

Son düzenleme:
Ben onlara değil Şener Şene güveniyorum

yani ezelden gelirse ikinciyim? oda iyi
şener şen de favorilermden tabikide cnm sen en kötü tam puandan bir altını alırsın zaman zamanda tam puan ama seçeceğin sahnelerde önemli kıytırık sahne seçmemen lazım hep finallik olmalı

şener şen de favorilermden tabikide cnm sen en kötü tam puandan bir altını alırsın zaman zamanda tam puan ama seçeceğin sahnelerde önemli kıytırık sahne seçmemen lazım hep finallik olmalı
Şener Şenin kıytırık sahneleri yok.
neyse sevindirdin beni.
sana reyting kazandırmaya devam

@MayısKralı dürüst davrandım en azından ne diss atıyon
Değiştir bence o sahneyi, Kösem ve Medcezir'den, hatta Analar ve Anneler'den bir sürü sahne bulursun ihtiyacın yok bence buna

Evet arkadaşlar, ilkkez yarışmacı olmanın verdigi heyecanla size ilk sahnemi sunuyorum.
Puanlama yaparken avatarımıda göze alırsanız fena olmayacak

Cok fazla süslü sözlere gerek yok zaten. Efsane oyuncuma hakkı olan puanlamaların geleceğine eminim.
iyi Seyirler!
@destere @MasacRE- @Doğu @MEnes
@Bully @sokak sanati @vadikızı @denizz19 @mrt-06 @turkuazz @Ice_Cool_23 @Billy Kane @MayısKralı @xemrexxx @Çiğdem- @Maskeli Fedai @batuhankaralar @eskici @Harunnn60 @tolgab @Tolstoyevski @Mr.At @yader @Aserat @ozmoturk @Forumdash @Felon @soo @FaJi @Ahmad @dreamy @EFE UYSAL @cookies @cevaa @RüzgarGülü ve diğerleri

kimse benim etiketleri kopyalamasın 😛 emek verdim

Yarışmacılar iyi görünüyor, özellikle Şener Şen, Demet Akbağ, Sarp Akkaya ve Gonca Vuslateri başarılı isimler. Sahneler azaldıktan sonra, yani finalden birkaç hafta önce ben de jüri üyesi olabilirim. Senin de şimdiden emeğine sağlık.
@denizz19

ozamana kadar kalırsam puanlarsın.
Sanatcım efsane ama yeniyim ve çok arkadaşım olmadığı için iddialı değilim

ozamana kadar kalırsam puanlarsın.
Sanatcım efsane ama yeniyim ve çok arkadaşım olmadığı için iddialı değilim
Kalırsın merak etme. Yani forumun zevkleri Şener Şen'in elenmesine neden olacak kadar körelmemiştir diye umuyorum.

Evet bunlar güzel gelişmeler.
@destere sonunda işleri eline yüzüne bulaştırmadı demek ne güzeel ne güzel.

ezel dışı sahnelerde şener şen tam puanı alır tabi ezel sahnelerinde @Bully

aaa asıl sen sıvacı ekibine güvenme hepsi oklavamdan korkar temsili örnek vereyim

@destere @MasacRE- @MEnes @Doğu
Ezel sahnesiyle kim gelirse 1 numara odur.
Ama senden değil bizim kimseden korkumuz yoktur. Özgürce oylarımızı veririz biz.

Ariana'ya destek verdin mi la.