Bende seni Got izliyor HTGAWM izliyor diye kaliteli sanırdım. Çetin Tekindor oynamamış yaşamış yaa. Tartışmaya açık olmamalı bence bu oylama. İpek iyi oyuncu ama karşısındaki de yani adam gibi adam.
Sen benim avatarımı görmüyon galiba
Bende seni Got izliyor HTGAWM izliyor diye kaliteli sanırdım. Çetin Tekindor oynamamış yaşamış yaa. Tartışmaya açık olmamalı bence bu oylama. İpek iyi oyuncu ama karşısındaki de yani adam gibi adam.
Zaten finalde kazanmayacağımın farkındayım o sebeple rahat rahat kimsenin yönlendirmelerine tabi olmadan oy kullanabilirsin.Sen benim avatarımı görmüyon galiba
Benim oyumda 1 mi @denizz19
Final haftasında iki yarışmacıya başarılar
Ben ayrımcılık yapmam yarışmalarımda herkes eşit.
Kaybeden sen olursun yani bastan söyliyim de sonra söylemedi deme
Bol şans @Çiğdem- Çetin beycin kazanır umarım.
Efsane sahne, Çetin'i şampiyon yaptıracağız hayırlısıyla, sana da moral vermek lazım hem.
@xemrexxx gıcıklığına yine oy vermemek yapacakmı bakalım onuda halit beyle zayıf noktasından vurduk
Oylarımı kullanacağım akşama kadar.
oy nerde kullaniliyor?
Çok kararsız kaldım, acaba kime oy versem
Geçen hafta 20'ye yakındı ama ortalama 15 falan@ozgur2113 @sokak sanati @Aserat @MayısKralı @MEnes @Sherlock @gözlemci @Mr.At @Tzira @tolgab @legolas9900 @vadikızı herkes oylarını göndersin plizz gönderenler üstüne alınmasın (hep bu lafı demek istemiştim)
neyse deniz marulu normalde ortalama kaç oy geliyordu
ayy sen bu finali bitirene kadar ben yarışmamı bitiririm bee@ozgur2113 @sokak sanati @Aserat @MayısKralı @MEnes @Sherlock @gözlemci @Mr.At @Tzira @tolgab @legolas9900 @vadikızı herkes oylarını göndersin plizz gönderenler üstüne alınmasın (hep bu lafı demek istemiştim)
ay neyse yakamoz asi @mrt-06 aracılığıyla oyunu bildirdi atacancığım billy ile efe kullarımıza da söyler misin sana söylesinler oylarınıGeçen hafta 20'ye yakındı ama ortalama 15 falan
Ben de akıl olsa buna yarışma mı verirdim pompy daha iyi yönetirdiayy sen bu finali bitirene kadar ben yarışmamı bitiririm bee
Sen benim avatarımı görmüyon galiba
Saf yakamoz asi benle gönderdi oyunuay neyse yakamoz asi@mrt-06 aracılığıyla oyunu bildirdi atacancığım billy ile efe kullarımıza da söyler misin sana söylesinler oylarını
yarın akşama ka tüm oylar gelecek oy göndermeyenler 1 hafta baş ağrısı çekecek yataktan kalkamayacak çenemle hepsini yok edicemayy sen bu finali bitirene kadar ben yarışmamı bitiririm bee
Ben de akıl olsa buna yarışma mı verirdim pompy daha iyi yönetirdi
ikiniz de ağır total ikiniz de yılan karışıyorsunuz.ssSaf yakamoz asi benle gönderdi oyunu
bu zaten 1.sezonu eline yüzüne bulaştırdığı için şutlanmadımı ayoll kendisi gibi tuhaf tuhaf 1 sayfa kural koymuştuBen de akıl olsa buna yarışma mı verirdim pompy daha iyi yönetirdi
en azından ucuna kadar getirip kaçmadım deniz marulu gibibu zaten 1.sezonu eline yüzüne bulaştırdığı için şutlanmadımı ayoll kendisi gibi tuhaf tuhaf 1 sayfa kural koymuştu
Benim oyum kac puan olacak@ozgur2113 @sokak sanati @Aserat @MayısKralı @MEnes @Sherlock @gözlemci @Mr.At @Tzira @tolgab @legolas9900 @vadikızı herkes oylarını göndersin plizz gönderenler üstüne alınmasın (hep bu lafı demek istemiştim)