Sen daha geç dalganı benim de dalga geçtiğimi zannet. Çöküşünü hazırladın. @eskici kankamı da ayarlayacağım okumasın diye.Tamam yarın bekliyorum o zaman.
Sen daha geç dalganı benim de dalga geçtiğimi zannet. Çöküşünü hazırladın. @eskici kankamı da ayarlayacağım okumasın diye.Tamam yarın bekliyorum o zaman.
Sorunun ne olduğunu söyle yapmamaya çalışırım.Sen daha geç dalganı benim de dalga geçtiğimi zannet. Çöküşünü hazırladın. @eskici kankamı da ayarlayacağım okumasın diye.
Sorun bencilliğin. Ben senin sonuç konularında kendimi parçalayayım sen tek yorum yapma.Sorunun ne olduğunu söyle yapmamaya çalışırım.
Hayat Şarkısı'nı izliyordum ve reklam aralarında sadece mobilden bakabildiğim için yorum yapamadım. Ama amacım bencillik yapmak değildi kırdıysam kusura bakma. Şaka yaptığını zannediyordum çünkü.Sorun bencilliğin. Ben senin sonuç konularında kendimi parçalayayım sen tek yorum yapma.
Şaka yollu ciddi söylüyorum ama sen ciddi algıla.Hayat Şarkısı'nı izliyordum ve reklam aralarında sadece mobilden bakabildiğim için yorum yapamadım. Ama amacım bencillik yapmak değildi kırdıysam kusura bakma. Şaka yaptığını zannediyordum çünkü.
Tamam daha önce de smiley olmadan şaka yaptığın için ilk başta anlayamadım. Artık destek vermeye çalışırım ama elendiğim için herhangi bir yarışmacı kadar olamaz sanırım. Üzdüysem affedersin.Şaka yollu ciddi söylüyorum ama sen ciddi algıla.
Teşekkür ederim mesaj sayımızı arttırdın böylece dün yazmadın bugün yazdırdım.Tamam daha önce de smiley olmadan şaka yaptığın için ilk başta anlayamadım. Artık destek vermeye çalışırım ama elendiğim için herhangi bir yarışmacı kadar olamaz sanırım. Üzdüysem affedersin.
Hadi bugünlük bir şey demiyorum ama her seferinde benden bu kadar çıkar. Dizi Savaşları'na ikide bir etiketlememin nedeni finalist olman ve jüri üyelerinden kimsenin olmamasıydı. Bu arada sen de oku artık yeni bölümü.Teşekkür ederim mesaj sayımızı arttırdın böylece dün yazmadın bugün yazdırdım.
Hemen gevşedi ben gevşemedim .sHadi bugünlük bir şey demiyorum ama her seferinde benden bu kadar çıkar. Dizi Savaşları'na ikide bir etiketlememin nedeni finalist olman ve jüri üyelerinden kimsenin olmamasıydı. Bu arada sen de oku artık yeni bölümü.
Güldürdün'e basmanla asıl düşüncelerini gösterdin. Hem okursan Kırgınlar ile dalga geçmeyeceğim.Hemen gevşedi ben gevşemedim .s
Zaten istesen de geçemezsin İçerdeyi dışarı attı .ssGüldürdün'e basmanla asıl düşüncelerini gösterdin. Hem okursan Kırgınlar ile dalga geçmeyeceğim.
Tamam onlar birbirini yesin ama sen de Aşkın Peşinden'in yeni bölümünün bir tadına bak.Zaten istesen de geçemezsin İçerdeyi dışarı attı .ss
Hayırlısı inşallah yarınTamam onlar birbirini yesin ama sen de Aşkın Peşinden'in yeni bölümünün bir tadına bak.
Evet ya fark ettim de benim yüzümden gitmiş final puanı@gözlemci Enis'im çok teşekkür ederim ama Gökhan'a verdiğin 1 puan hala aklımda. ss
Senin canın saolsun be Enis'im.Evet ya fark ettim de benim yüzümden gitmiş final puanıÜzgünüm dostum böyle olsun istemezdim çok kararsızdım ilk 3 için bende öyle yerleştirdim ama daha iyisi olabilirmiş
Aslında bak adaletli verdiğim için pişman değilim o da şu açıdan ,kim hangi şarkıcı ile yarışıyor bilgim yokSenin canın saolsun be Enis'im.1 puanı hak edecek bir şarkı değildi bence ama zevkler ve renkler tartışılmaz, tabii ben sitemimi dile getiririm orası ayrı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?