Yıldızlar Yarışıyor 5.Sezon | 4.Hafta

Ayy tabii oy eksiği olur ne kadar aktif olmayan adam varsa etiketlemişsin :A Birkaç aktif kalıcı jüri takviyesi şart gibi sanki :D

Neyse kaçta açıklayacaksın sonuçları :D
@batuhankaralar ve @Tzira -15 ile başlayacak 6 dakika içinde göndermezlerse :) @Yiğitt'in oylarında eksik var 1 kişi. Bugün kaynayabilir gibi. :)

Tzira da yollamış Batuhan'ı 1-2 saat daha bekleyebilirsin bence zaten sonuç dediğin 8-9 gibi açıklanır normalde evde olmam ben bu saatlerde :D

@Yiğitt bebeğim düzelt bakayım oylarını :A
Aynen ama oy yollama bitiş saati 18:00 son iki gündür ısrarla yollayın dedim Batuhan'a cezayı basmam lazım. Ama 1 saat daha veriyorum kendisine yoksa -15 alacak. Son süresi 19:00 :D

@tolgab @pompy @hayret bi şey @EFE UYSAL @-KADİR- @Arslan Bey oy eksiğimiz var oyuncu performanslarını 15-20 dakikanızı ayırıp oy atarsanız mutlu olurum. :)

Son düzenleme:
@batuhankaralar oy yollamak için son 20 dakikan. -15 alacaksın yollamazsan üzgünüm. :)

@MayısKralı oy kullanmanı bekliyorum.

Yeterli oy katılımı sağlanmadı. Dediğim gibi yarışma ortada kalmasın diye çabaladım ama bunun karşılığını sizlerden görmek istiyorum. @Billy Kane sen de gözüme görünme :)

Forum İstatistikleri

Konular
173,114
Üyeler
8,483
Son Üye
justking