Yok buradayım bekliyorum21:15 gibi başlayacağız mahsuru var mı![]()
Yok buradayım bekliyorum21:15 gibi başlayacağız mahsuru var mı![]()
Teşekkürler @denizz19 güzel puan.@xemrexxx @batuhankaralar @Aserat @Yiğitt @ozgur2113 @turkuazz @vadikızı @Bully @MayısKralı @Billy Kane @Tzira @Çiğdem- @Yakamoz-Asi oyları açıklamaya başlıyorum burdaysanız
Kırgın Çiçekler 2.sezon 2.tanıtım fragmanıyla başlayalım öncelikle
destere gelmediğinden dolayı benim yani @denizz19 un oylarıyla başlıyoruz.
Gökçe Bahadır 9
Esin Gündoğdu 8
Tolga Sarıtaş 7
Burcu Biricik 6
Özgü Namal 5
Burak Özçivit 4
Çetin Tekindor 3
Deniz Çakır 2
Haluk Bilginer 1
@xemrexxx @batuhankaralar @Aserat @Yiğitt @ozgur2113 @turkuazz @vadikızı @Bully @MayısKralı @Billy Kane @Tzira @Çiğdem- @Yakamoz-Asi
Yorum gelmezse yavaş giderim![]()
Sahnemi beğendiğinin gayet farkındayım hiç kasma boşuna.Rica ederim sahnen güzel değildi güzel sahne azdı![]()
Bu hafta oy kullanma süresi geçti haftaya izlersin artıkSahneleri nereden izleyebilirim?
15 dakika geç başlattım sen gelecen diye
Eyvallah canım15 dakika geç başlattım sen gelecen diye![]()
Oylardan bir cacik anlayabilmek icinBu hafta oy kullanma süresi geçti haftaya izlersin artık![]()
https://fav10.net/forum/threads/yıldızlar-yarışıyor-5-sezon-4-hafta.260605/Oylardan bir cacik anlayabilmek icin![]()
Keşke çalışmasaymış oylara bak. .ss @Bullyİkinci oylar yetişmek için canla başla çalışan @Bully den geliyor
Çetin Tekindor 9
Esin Gündoğdu 8
İpek Karapınar 7
Gökçe Bahadır 6
Burak Özçivit 5
Haluk Bilginer 4
Burcu Biricik 3
Özgü Namal 2
Deniz Çakır 1
https://fav10.net/forum/threads/yıldızlar-yarışıyor-5-sezon-4-hafta.260605/
İlk mesajda bulabilirsin sahneleri.
@ozgur2113 @vadikızı @turkuazz @Aserat @Yiğitt @xemrexxx @MayısKralı nerede yorumlar :ss
Bu hafta onunla geldim ya zaten.Kaan'ı etkilemek istiyorsan Şeref Meselesi ile gel![]()
2 haftadır çok düz sahnelerle geliyorsun. Tam puan verdiğim bir sahnen vardı mesela Kübra çıldırıyordu orada, öyle sahnelerle gelmen lazımKeşke çalışmasaymış oylara bak. .ss @Bully
İroni yaptım ztenBu hafta onunla geldim ya zaten.![]()