Yıldızlar Yarışıyor 5.Sezon | 2.Hafta

MayısKralı

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
11,893
Puanı
710
proxy.php

Herkese yeni haftadan merhabalar, geçen hafta Cansu Fırıncı (@DarkLeqenD) ve Ahu Sungur (@Ice_Cool_23) elenmişti. Bakalım bu hafta neler olacak?

İşte Haftanın Sunucuları: Cem Belevi, Can Yaman ve Eda Ece!
cem-belevi2-1460969038.jpg

can-yaman-sli-2.jpg

ghy.jpg

Bazı Hatırlatmalar:
1) Bu haftada ikili eleme vardır
2) İlk 7 final puanı alacaktır.
3) @Yiğitt @Çiğdem- @denizz19 @Bully @eskici @xemrexxx @ozgur2113 @Aserat dilediğiniz takdirde final puanlarınızı hafta sonuçlarına ekleyebilirsiniz. (Ancak sonuçlardan önce bildirmeniz gerekir.)

Final Puanları:
1) Gökçe Bahadır 8
2) Çetin Tekindor 6
3) İpek Karapınar 5
4) Tolga Sarıtaş 4
5) Bülent Çolak 3
6) Esin Gündoğdu 2
7) Sedef Avcı 1
7) Burcu Biricik 1

Yarışmacılar
Gökçe Bahadır | Yiğitt
Çetin Tekindor | Çiğdem-
İpek Karapınar | denizz19
Tolga Sarıtaş | Bully recap: 2:26-5:22
[
/spoiler]
Bülent Çolak | eskici
Esin Gündoğdu | xemrexxx recap: 47:52-51:32
Sedef Avcı | ozgur2113 recap: 1:20-3:00

[spoiler]
[/spoiler]
Burcu Biricik | Aserat
Mehmet Ali Alabora | Mr.At
Özgü Namal | vadikızı
Haluk Bilginer | Tzira
Necati Şaşmaz | emree-29
Deniz Çakır | batuhankaralar
Berrak Tüzünataç | Billy Kane recap: 3:25-7:34
Burak Özçivit | turkuazz recap: 1:45-4:45
Jüriler:

@pompy
@MEnes
@MasacRE-
@Forumdash
@yigit_00
@destere

Son sahne göndermesi 12 Ağustos Cuma 20.00'dır.. Vaktinde görmeyen -15 alır.
Max sahne süresi 3.00 dakikadır[/spoiler]​
[/CENTER]

Son düzenleme:
proxy.php

Herkese yeni haftadan merhabalar, geçen hafta Cansu Fırıncı (@DarkLeqenD) ve Ahu Sungur (@Ice_Cool_23) elenmişti. Bakalım bu hafta neler olacak?

İşte Haftanın Sunucuları: Cem Belevi, Can Yaman ve Eda Ece!
cem-belevi2-1460969038.jpg

can-yaman-sli-2.jpg

ghy.jpg

Bazı Hatırlatmalar:
1) Bu haftada ikili eleme vardır
2) İlk 7 final puanı alacaktır.
3) @Yiğitt @Çiğdem- @denizz19 @Bully @eskici @xemrexxx @ozgur2113 @Aserat dilediğiniz takdirde final puanlarınızı hafta sonuçlarına ekleyebilirsiniz. (Ancak sonuçlardan önce bildirmeniz gerekir.)

Final Puanları:
1) Gökçe Bahadır 8
2) Çetin Tekindor 6
3) İpek Karapınar 5
4) Tolga Sarıtaş 4
5) Bülent Çolak 3
6) Esin Gündoğdu 2
7) Sedef Avcı 1
7) Burcu Biricik 1

Yarışmacılar
Gökçe Bahadır | Yiğitt
Çetin Tekindor | Çiğdem-
İpek Karapınar | denizz19
Tolga Sarıtaş | Bully
Bülent Çolak | eskici
Esin Gündoğdu | xemrexxx
Sedef Avcı | ozgur2113
Burcu Biricik | Aserat
Mehmet Ali Alabora | Mr.At
Özgü Namal | vadikızı
Haluk Bilginer | Tzira
Necati Şaşmaz | emree-29
Deniz Çakır | batuhankaralar
Berrak Tüzünataç | Billy Kane
Burak Özçivit | turkuazz

Jüriler:
@pompy
@MEnes
@MasacRE-
@Forumdash
@yigit_00
@destere

Halkın Polisi Adı Değişti Arka sokaklar Pusu oldu

Bir benim Harunnn60 icadı Arka sokaklar Pusu oldu Halkın Polisinin Adı
Harunnn60 Fettuhlah Gülen boykotu
Siyasete kuzenim girme dedi Zaten Ahmet yurdakul gibiyim bilinen oda laf atmadan durmuyor mesela Mit nerde diyor sanki piyonuz dedi
15 temmuz konusunu islicekler
KARGAYI BESLEDILER GAGALADI HEPIMIZI SAHIBIYLE BERABER
ŞAH DEVRILENE KADAR OLAN PİYONLARA OLUCAK
MAHMUT FESLI IÇIN ISTANBUL SIRNAGINA
ARDA VE EDA NASIL YAKALASIN ONU

SM-A300H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

All stardan daha eğlenceli geçecek gibi bu sezon :Z Yine çok özel oyunculuk kokan bir sahneyle geliyoruz herkesede başarılar diliyorum önce adaletli sonrada eğlenceli bir hafta olsun inş :bhr::bhr::bhr:
@turkuazz @Mr.At @DarkLeqenD @pompy @MEnes @MasacRE- @Forumdash @eskici @Bully @denizz19 @vadikızı @xemrexxx @batuhankaralar @Billy Kane @emree-29 @ozgur2113 @Aserat @Tzira @Çiğdem- @Yiğitt @Ice_Cool_23 @destere
Bu sahne çok güzeldi valla Dalyan'ın ölümü ve Çetin Tekindor'un muhteşem oyunculuğu :Z

Bu sahne çok güzeldi valla Dalyan'ın ölümü ve Çetin Tekindor'un muhteşem oyunculuğu :Z
çok tşşk cnm çetin beyin bana kibarım desen dediği yer tam bir oyunculuk dersi :bhr:

geçen sezon ben kenana tm puanları verirken sen barışa 1-2 puanları saydırıyordun bu sezonda tam tersi olacak anlaşılan :A :A :A ama sedefi diğer kadınların üstünde tutmaya çalısırız okadar hatrı olsun :A

çok tşşk cnm çetin beyin bana kibarım desen dediği yer tam bir oyunculuk dersi :bhr:

geçen yıl ben kenana tm puanları verirken sen barışa 1-2 puanları saydırıyordun bu sezonda tam tersi olacak anlaşılan :A :A :A ama sedefi diğer kadınların üstünde tutmaya çalısırız okadar hatrı olsun :A
Barış da fena değildir aslında ama All stardı :A

Valla bu sezon tam puanlarımın sahibi belli yani koskoca usta oyuncu Çetin Tekindor var :Z Gerçekten çok iyi oyuncu Mahir'le de çok güzel sahneleri vardı :bhr:

Barış da fena değildir aslında ama All stardı :A

Valla bu sezon tam puanlarımın sahibi belli yani koskoca usta oyuncu Çetin Tekindor var :Z Gerçekten çok iyi oyuncu Mahir'le de çok güzel sahneleri vardı :bhr:
ben düşük puanlarına rağmen yüksek puanlarımı eksik etmedim sendende aynı adaleti bekliyorum eminimde zaten :A :A :A

3 sahne eksiğim var şuan seninde karadayıdan önericeğin sahneler olursa önerilerini beklerim :bhr:

ben düşük puanlarına rağmen yüksek puanlarımı eksik etmedim sendende aynı adaleti bekliyorum eminimde zaten :A :A :A

3 sahne eksiğim var şuan seninde karadayıdan önericeğin sahneler olursa önerilerini beklerim :bhr:
Özelden sahnelerini yolla da farklı birşeyler bakayım ben de sana :Z