Dizi Savaşları için oylarını bekliyorum bu arada.
Dizi Savaşları için oylarını bekliyorum bu arada.
Bilgisayar gelene Kadar grup yapsan daha rahat kullanılırOylama başlamıştır. Sahneler konudaki spoiler kutucuğundadır. Yarışmacılar en beğendiğine 16 en az beğendiğine 1, Jüriler en beğendiğine 17 en az beğendiğine 1 verecektir. Son oy gönderme süresi yarın 20.00 (9 Ağustos Salı 20.00)
@turkuazz @Mr.At @DarkLeqenD @pompy @MEnes @MasacRE- @Forumdash @Ice_Cool_23 @eskici @Yiğitt @Bully @denizz19 @vadikızı @Çiğdem- @ozgur2113 @Aserat @xemrexxx @Tzira @batuhankaralar @Billy Kane @emree-29
Kullanmassak - kaç ?Oylama başlamıştır. Sahneler konudaki spoiler kutucuğundadır. Yarışmacılar en beğendiğine 16 en az beğendiğine 1, Jüriler en beğendiğine 17 en az beğendiğine 1 verecektir. Son oy gönderme süresi yarın 20.00 (9 Ağustos Salı 20.00)
@turkuazz @Mr.At @DarkLeqenD @pompy @MEnes @MasacRE- @Forumdash @Ice_Cool_23 @eskici @Yiğitt @Bully @denizz19 @vadikızı @Çiğdem- @ozgur2113 @Aserat @xemrexxx @Tzira @batuhankaralar @Billy Kane @emree-29
Yakala oy kullanamadım diye Halkın polisine boykot yapıyor
Kullanmassak - kaç ?![]()
Hayat Sevince Güzel bitince izlemeye başlarım.-20
@turkuazz @Mr.At @DarkLeqenD @pompy @MEnes @MasacRE- @Forumdash @Ice_Cool_23 @eskici @Yiğitt @Bully @denizz19 @vadikızı @emree-29 @Aserat @xemrexxx @Tzira @batuhankaralar @Billy Kane @emree-29
Oylarınızı bekliyoruz -20 almak istemeyenlerSon süre yarın 20.00
![]()
Atarım yarın.-20
@turkuazz @Mr.At @DarkLeqenD @pompy @MEnes @MasacRE- @Forumdash @Ice_Cool_23 @eskici @Yiğitt @Bully @denizz19 @vadikızı @emree-29 @Aserat @xemrexxx @Tzira @batuhankaralar @Billy Kane @emree-29
Oylarınızı bekliyoruz -20 almak istemeyenlerSon süre yarın 20.00
![]()
2 saat içinde yollarım.Son süre bugün 20.00
Oy Göndermeyenler:
@turkuazz @Mr.At @DarkLeqenD @pompy @MEnes @MasacRE- @Forumdash @eskici @Bully @denizz19 @vadikızı @xemrexxx @batuhankaralar @Billy Kane @emree-29
Göndermeyen -20 alıyor.![]()
Birazdan izlemeye başlıyorumSon süre bugün 20.00 Oy Göndermeyenler: @turkuazz @Mr.At @DarkLeqenD @pompy @MEnes @MasacRE- @Forumdash @eskici @Bully @denizz19 @vadikızı @xemrexxx @batuhankaralar @Billy Kane @emree-29 Göndermeyen -20 alıyor.![]()
Ben gondermicem bilgisayar gelene kadarSon süre bugün 20.00 Oy Göndermeyenler: @turkuazz @Mr.At @DarkLeqenD @pompy @MEnes @MasacRE- @Forumdash @eskici @Bully @denizz19 @vadikızı @xemrexxx @batuhankaralar @Billy Kane @emree-29 Göndermeyen -20 alıyor.![]()
Yolladık.Son süre bugün 20.00 Oy Göndermeyenler: @turkuazz @Mr.At @DarkLeqenD @pompy @MEnes @MasacRE- @Forumdash @eskici @Bully @denizz19 @vadikızı @xemrexxx @batuhankaralar @Billy Kane @emree-29 Göndermeyen -20 alıyor.![]()
Az sonra sende@turkuazz @DarkLeqenD @vadikızı @Tzira @Billy Kane @eskici @Forumdash @xemrexxx @batuhankaralar
Saat 20.00a kadar oylarınızə bekliyorum![]()