Bugün sunamıcam malasefEnver'e
Bugün @Çiğdem- Benim Albümüm final sonuçlarını açıklayacak zaten yarın açıklaman daha iyi olur.Bugün sunamıcam malasefSonradan bir işim çıktı yarın size uygun mu?
Doğru karar yarın açıklansın daha iyi olur aslında@Çiğdem-'e teşekkürlerimizi bildiriyoruz.Yarın sonuçları açıklıyoruz
Bu günü torpil yapıp sana devrediyorum 😛 Yıldızlar Yarışıyor ilk 3'e giriyor reytinglerde.Sen finalle bugün birinci olmalısınhahaha yıldızlar yarışıyorun yokluğunu aratmayız inş gerçi 2 sevimsizin finalini kimse umursamaz ama
Bu günü torpil yapıp sana devrediyorum 😛 Yıldızlar Yarışıyor ilk 3'e giriyor reytinglerde.Sen finalle bugün birinci olmalısın
Öncede haberdar et ama.Bugün açıklaman daha doğru zaten.
Bu arada @Harunnn60 sunacak finalleri.
Finale kalmanız durumunda çok fazla süreniz olamayacak arkadaşlar @Çiğdem- in yaptığı gibi direkt sahnelerle açılacak konular o yüzden sahnelerinizi belirleseniz iyi olur.
@Çiğdem- @denizz19 @Ice_Cool_23 @Bully @xemrexxx
Öncede haberdar et ama.Sonradan aceleye gelmesin.
Bugün açıklaman daha doğru zaten.
Bu arada @Harunnn60 sunacak finalleri.
Finale kalmanız durumunda çok fazla süreniz olamayacak arkadaşlar @Çiğdem- in yaptığı gibi direkt sahnelerle açılacak konular o yüzden sahnelerinizi belirleseniz iyi olur.
@Çiğdem- @denizz19 @Ice_Cool_23 @Bully @xemrexxx
ayy zaten sunucu @EnveR @MayısKralı mı aklımız karışyıordu şimdide @Harunnn60 çıktı ortayaBu günü torpil yapıp sana devrediyorum 😛 Yıldızlar Yarışıyor ilk 3'e giriyor reytinglerde.Sen finalle bugün birinci olmalısın
Kullandım no problem.
Demi benim ki gibiBende kullandım yine güzel sahneler vardı
Allah Allah ne varmış benim sunmamda.ayy zaten sunucu @EnveR @MayısKralı mı aklımız karışyıordu şimdide @Harunnn60 çıktı ortaya
ayy görüyormusunuz @Bully @xemrexxx 3 tane eşşek kadar adam bir yarışmayı sunamadılar ayoll ben kız başıma benim albümümü bitirip aynı anda müziğin yolculuğunuda götürdüm ama 10 erkek bir kadın edemez orasıda ayrı
uğursuzsun sen kaybettiğim 2 finaldede sen vardınAllah Allah ne varmış benim sunmamda.Geçn yıl gayet güzel sundum finali. Konularım filan çok özenliydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?