Yıldızlar Yarışıyor | 3. Sezon | 7.Hafta Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EnveR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Neyse bu haftaki sahnemi şansa bulmuştum öyle. Bu haftayı da atlattık.

Bu haftayı elenmiş olarak kapadık.açıkçası bu sahne olarak o kadarda düşük bir sahne olduğunu sanmıyorum.

Bu haftayı elenmiş olarak kapadık.açıkçası bu sahne olarak o kadarda düşük bir sahne olduğunu sanmıyorum.
Öncelikle geçmiş olsun.
Bence sahnen zayıf bir sahneydi Aras'ın ne performansları vardır my'de sanırım iyi araştırma yapamadın.

Sahnedeki tek numara zehirlenmesiydi orada da herkes aynı oyunculuğu sergiler zaten, kimse zehirlenirkenki performansına puan vermez yani o sahne klasiktir zaten bilmem anlatabildim mi

Haklısın çok iyi performansları bulunuyordu ama onları son haftalara ayırmıştım.sağlık olsun

Teşekkürler milli irade

@Since2011 kanka dümeni bana emanet et artık

Yarin sinavim var diye cok bakamadim ama bu hafta kil payi atlatmisim @turkuazz a e. Yuksek puan vermistim gitmesine uzuldum
ama anladimki ben komediden şaşmayayım

Haklısın çok iyi performansları bulunuyordu ama onları son haftalara ayırmıştım.sağlık olsun
Maalesef oyunculuğunu gösterebileceği bir sahne değildi neyse dediğin gibi sağlık olsun iyi geldin yine buralara kadar, baya final puanı toplamıştın. All-Star'da da yerin hazırmış zaten.

Maalesef oyunculuğunu gösterebileceği bir sahne değildi neyse dediğin gibi sağlık olsun iyi geldin yine buralara kadar, baya final puanı toplamıştın. All-Star'da da yerin hazırmış zaten.
All Star daha zor olacaktır burda bile bu kadar zor oldu all Star'da daha zor olacak
bakalım artık.

@Bully anladim zaten aga cok sade tesekkür etmissin o yüzden böyle dedim ama ben yeni puan sistemini pek kavrayamadim o yüzden böyle oldu puanlar yoksa daha yüksek verirdim yani

Aynen tarkana yüksek veririm barisiriz aga her türlü