Yıldızlar Yarışıyor- 3. Sezon - Çeyrek Final Yorum&Sohbet Konusu

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,122
Puanı
1,061
yy.jpg

Yıldızlar Yarışıyor'da final heyecanı!

3.sezonunda olan Yıldızlar Yarışıyor'da artık son düzlüğe girdik. 4 ismin yarıştığı yarışmada bakalım şampiyon kim olacak?

İşte Finalistler ve Final Puanları

1) Hazar Motan - 20 @denizz19
Hazar-Motan-K%C4%B1rg%C4%B1n-%C3%87i%C3%A7ekler-Cemre-Ka%C3%A7-Ya%C5%9F%C4%B1nda.jpg

Yarışacağı Sahne;

2) İlker Kaleli - 18 @Bully
Ilker-kaleli-sac-modelleri-2.jpg

Yarışacağı Sahne ( İlk 4 Dakika)

3) Oktay Kaynarca - 16 @Çiğdem-
550x287xoktay,281,29.jpg.pagespeed.ic.SzhPRQMR2W.jpg

Yarışacağı Sahne;
1:00'dan video bitene kadar izleyin.

4) Ceren Moray - 8 @Ice_Cool_23
ceren-moray-o-hayat-benim-efsun-ka%C3%A7-kilo.jpg

Yarışacağı Sahne;

Jüriler;
@Mr.At @S.G.A.T. @Billy Kane @Çiğdem- @eskici @turkuazz @EFE UYSAL @Tolstoyevski @destere @Doğu @MEnes @pompy @xemrexxx @GunesinOglu @Since2011 @MayısKralı @EnveR @vadikızı @Yiğitt

Genel Bilgiler;
*Son Oy Kullanma Tarihi: 16 Mayıs 20:00
*Oylarınızı özelden bana yollayacaksınız.

*Puanlama 10 üzerinden olacak.

Yarışan Arkadaşlara Başarılar.:Z

Son düzenleme:
Okey, he bu arada sana soracağım soramıyorum, All star ne zaman başlayacak? Benim finallerime gelme ihtimali var. :D
3. Sezon bittikten sonra konu açacağım ramazanda başlar büyük ihtimal bu arada oylama sisteminde eski sisteme dönüyoruz galiba 5-4-3-2-1 şeklinde açıklarız onu daha sonra. :D

3. Sezon bittikten sonra konu açacağım ramazanda başlar büyük ihtimal bu arada oylama sisteminde eski sisteme dönüyoruz galiba 5-4-3-2-1 şeklinde açıklarız onu daha sonra. :D
Durum vahim o zaman, benim Haziran ilk haftasından başlayıp 2 hafta süren sonrasında bütünlemelerle beraber 3 haftayı bulan bir gündemim var ramazanda. :D Ne yapacağız onu düşünüyorum şuan. :)

Ulan oylama sistemini değiştire değiştire en sonunda başkanlık sistemine geçtik yanlışlıkla :A Bi oynamayın şunla ben okumaya üşeniyorum :A

Durum vahim o zaman, benim Haziran ilk haftasından başlayıp 2 hafta süren sonrasında bütünlemelerle beraber 3 haftayı bulan bir gündemim var ramazanda. :D Ne yapacağız onu düşünüyorum şuan. :)
Ben olaya müdahale edeceğim galiba. :D Benim devreye girmem lazım. :A
Finallerde benim Haziranda. :)

Dert etme. İlk haftalarda oylama+sahne= 1hafta sürecek yani o zaman sahne gönderin oy gönderin diye sıkıştırmmayacağız 1 hafta içindede sahne gönderip oy kullanırsınn herhalde. 17 haziranda bizim okullar kapanıyor. Ondan sonra 1 haftalık süreç 3-4 güne düşer. :D

Dert etme. İlk haftalarda oylama+sahne= 1hafta sürecek yani o zaman sahne gönderin oy gönderin diye sıkıştırmmayacağız 1 hafta içindede sahne gönderip oy kullanırsınn herhalde. 17 haziranda bizim okullar kapanıyor. Ondan sonra 1 haftalık süreç 3-4 güne düşer. :D
Anladım ama sahne araştırması da yapmak için zaman lazım tabi. :D Neyse bakacağız artık. :)