aaa neden
diğer günde salı ozaman hafta içi hiç açıklanmaz cnm dün akşam dediğim gibi başka birisi açıklasın bu akşam sen anlaş birisiyleYa yarın pazartesiymiş unuttum ben.o saatlerde uyuyo olmam lazım.
diğer günde salı ozaman hafta içi hiç açıklanmaz cnm dün akşam dediğim gibi başka birisi açıklasın bu akşam sen anlaş birisiyle
@xemrexxx yada yedek acun @sokak sanati açıklar umut finalleri sunmaya alıştı artık @sokak sanati na teklif sunEvet öyle olsun birine verelim bence @xemrexxx açıklasın.
Pazartesi ancak 6 gibi açıklarım ama ondada çok uzar bugün birisi açıklasın artık.
@xemrexxx yada yedek acun @sokak sanati açıklar umut finalleri sunmaya alıştı artık @sokak sanati na teklif sun
@Harunnn60 da sunabilirŞuan buradan aklıma gelen herkesi etiketliyorum, kim kabul ederse o sunsun.
@xemrexxx @sokak sanati @eskici @Aserat @Tzira @GunesinOglu @EnveR @turkuazz @DarkLeqenD @Yiğitt
@Harunnn60 da sunabilir
Mümkünse hemen açıklansın da kurtulalım.
ben çıkıcam birazdan maç bitince açıklarsın akşama hem daha kalabalık oluyor forumMümkünse hemen açıklansın da kurtulalım.
Maçı kazanırsak konuya büyük bir sevinçle gelirim ama kaybedersek üzüntüden 2 gün girmem foruma. ssben çıkıcam birazdan maç bitince açıklarsın akşama hem daha kalabalık oluyor forum
yarın bu saatlerde@destere hazır buradasın. Sende fikrini söyle.Kaçta açıklansın sonuçlar.Yada şimdi mi açıklayalım.
yarın bu saatlerde)
Aynen sen bana bırak. Ben herkesi etiketlerim. Konularıda bir güzel süslerim.Yarın olsa ben açıklardım, çok uzamasın bence.
@Harunnn60 sen açıklarsın artık.etiketle baya kişiyi 16 kişi falan olsun kullanan.
sen @Harunnn60 a kullananların oylarını gönder @Harunnn60 ın oyunuda @destere açıklasın kimsenin aklında karabulut olmasın diye gerisi kolay akşama uygun bir zamanda açıklarYarın olsa ben açıklardım, çok uzamasın bence.
@Harunnn60 sen açıklarsın artık.etiketle baya kişiyi 16 kişi falan olsun kullanan.
Bana oyları verdi ama ben hiç bakmadım. Şuan kim 1. bilmiyorum.sen @Harunnn60 a kullananların oylarını gönder @Harunnn60 ın oyunuda @destere açıklasın kimsenin aklında karabulut olmasın diye gerisi kolay akşama uygun bir zamanda açıklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?