aaa neden![]()
diğer günde salı ozaman hafta içi hiç açıklanmaz cnm dün akşam dediğim gibi başka birisi açıklasın bu akşam sen anlaş birisiyleYa yarın pazartesiymiş unuttum ben.![]()
o saatlerde uyuyo olmam lazım.
![]()
diğer günde salı ozaman hafta içi hiç açıklanmaz cnm dün akşam dediğim gibi başka birisi açıklasın bu akşam sen anlaş birisiyle![]()
@xemrexxx yada yedek acun @sokak sanati açıklar umut finalleri sunmaya alıştı artık @sokak sanati na teklif sunEvet öyle olsun birine verelim bence @xemrexxx açıklasın.![]()
Pazartesi ancak 6 gibi açıklarım ama ondada çok uzar bugün birisi açıklasın artık.![]()
@xemrexxx yada yedek acun @sokak sanati açıklar umut finalleri sunmaya alıştı artık @sokak sanati na teklif sun![]()
@Harunnn60 da sunabilirŞuan buradan aklıma gelen herkesi etiketliyorum, kim kabul ederse o sunsun.
@xemrexxx @sokak sanati @eskici @Aserat @Tzira @GunesinOglu @EnveR @turkuazz @DarkLeqenD @Yiğitt
@Harunnn60 da sunabilir![]()
Mümkünse hemen açıklansın da kurtulalım.
ben çıkıcam birazdan maç bitince açıklarsın akşama hem daha kalabalık oluyor forumMümkünse hemen açıklansın da kurtulalım.![]()
Maçı kazanırsak konuya büyük bir sevinçle gelirim ama kaybedersek üzüntüden 2 gün girmem foruma. ssben çıkıcam birazdan maç bitince açıklarsın akşama hem daha kalabalık oluyor forum
![]()
yarın bu saatlerde@destere hazır buradasın. Sende fikrini söyle.Kaçta açıklansın sonuçlar.
Yada şimdi mi açıklayalım.
![]()
yarın bu saatlerde)
Aynen sen bana bırak. Ben herkesi etiketlerim. Konularıda bir güzel süslerim.Yarın olsa ben açıklardım, çok uzamasın bence.
@Harunnn60 sen açıklarsın artık.etiketle baya kişiyi 16 kişi falan olsun kullanan.
![]()
sen @Harunnn60 a kullananların oylarını gönder @Harunnn60 ın oyunuda @destere açıklasın kimsenin aklında karabulut olmasın diye gerisi kolay akşama uygun bir zamanda açıklarYarın olsa ben açıklardım, çok uzamasın bence.
@Harunnn60 sen açıklarsın artık.etiketle baya kişiyi 16 kişi falan olsun kullanan.
![]()
Bana oyları verdi ama ben hiç bakmadım. Şuan kim 1. bilmiyorum.sen @Harunnn60 a kullananların oylarını gönder @Harunnn60 ın oyunuda @destere açıklasın kimsenin aklında karabulut olmasın diye gerisi kolay akşama uygun bir zamanda açıklar![]()