Yıldızlar Yarışıyor 2. Sezon - Büyük Final Yorumları

Oylama 1 saat daha ertelendi, umarım düzelir.
Bu ne inattır yahu 1 gün ertelersen ölür müsün
Yarın işin falan mı var
Bu saatlere de kalmaz işte saat 6-7 gibi açıklarsın eğer işin falan yoksa.

Youtube bende açıktı hep o yüzden sahneleri sorunsuz izledim ama birçok kişi sanırım izleyememiş..bu yüzden onlarında izleneyebilmesi için aslında ertelenme durumu olabilir bence.pazara final açıklansın

Oyumu kullandım hayırlısı olsun.

@Harunnn60 Sende oylarsan açıklarım sonuçları.

Neyse sabah 10'u bekliyelim en iyisi, o zamana kadar
@Tzira @Felon @sokak sanati ve @Harunnn60 oylamış olur umarım.

Zaten bu kadar oyla heyecan kalmaz, yarın bu saatlerde yaparız ancak gün içerisinde etiketleme yapma şansım pek fazla olmayabilir giremem o yüzden @Bully @mrt-06 @denizz19 @Çiğdem- siz benim yerime etiketleme yaparsanız sevinirim.

Son düzenleme:
başkası akşama açıklasın bence sabahın köründe kim burda olucak ayol ne heyecanı kalıcak @xemrexxx @Harunnn60 @sokak sanati @GunesinOglu bunlardan birisi açıklayabilir bence sonucları hatta @mrt-06 da açıklayabilir aban sorun olmaz akşam 20..00 da birisi açıklasın işte ayoll

sabah 10 u bekleyelim dememişmi
Ondan sonra ekleme yapmış işte yarın bu saatlerde yaparız gün içersinde foruma giremeyebilirim etiketlemeleri siz yapın demiş doğru düzgün okumadan tüm forumu ayaklandırdın sonuçları açıklayın diye

sabah 10da uyuyorum ben ne yapayım

o son etiketi görmemişim ay buda sürekli taksit taksit söylüyor toptan bir açıklama yapsaymış

sabah 10da uyuyorum ben ne yapayım

o son etiketi görmemişim ay buda sürekli taksit taksit söylüyor toptan bir açıklama yapsaymış
Aman bunun ne yaptığı belli değil zaten her dakika yeni bir kararla çıkıyor karşımıza şu yarışma bitse de kurtulsak artık.

Aman bunun ne yaptığı belli değil zaten her dakika yeni bir kararla çıkıyor karşımıza şu yarışma bitse de kurtulsak artık.
bende öyle demiştim başta ama youtube kapalıymış çoğu kişiye ama bende hiç kapanma sorunu olmadı anlamadım vlla