- Reaksiyon puanı
- 59,032
- Puanı
- 1,060
Bu ne inattır yahu 1 gün ertelersen ölür müsünOylama 1 saat daha ertelendi, umarım düzelir.
Bu ne inattır yahu 1 gün ertelersen ölür müsünOylama 1 saat daha ertelendi, umarım düzelir.
Bir ara @GunesinOglu 'da dediğim dedikdi ya.Bu ne inattır yahu 1 gün ertelersen ölür müsünYarın işin falan mı varBu saatlere de kalmaz işte saat 6-7 gibi açıklarsın eğer işin falan yoksa.
Bu ne inattır yahu 1 gün ertelersen ölür müsünYarın işin falan mı varBu saatlere de kalmaz işte saat 6-7 gibi açıklarsın eğer işin falan yoksa.
Neyse sen bilirsin o halde.Evet girebilirim foruma ancak açıklayacak vaktim yok.
Neyse sen bilirsin o halde.
Neyse mobilden sahneleri izleyip oylarımı yollamaya çalışırım, sabah hiç yollayamam uyuyorum o saatlerde ben.Sabah 10-11 olur, oda sırf açılmadığı için.
başkası akşama açıklasın bence sabahın köründe kim burda olucak ayol ne heyecanı kalıcak @xemrexxx @Harunnn60 @sokak sanati @GunesinOglu bunlardan birisi açıklayabilir bence sonucları hatta @mrt-06 da açıklayabilir aban sorun olmaz akşam 20..00 da birisi açıklasın işte ayoll@Harunnn60 Sende oylarsan açıklarım sonuçları.
Neyse sabah 10'u bekliyelim en iyisi, o zamana kadar
@Tzira @Felon @sokak sanati ve @Harunnn60 oylamış olur umarım.
Zaten bu kadar oyla heyecan kalmaz, yarın bu saatlerde yaparız ancak gün içerisinde etiketleme yapma şansım pek fazla olmayabilir giremem o yüzden @Bully @mrt-06 @denizz19 @Çiğdem- siz benim yerime etiketleme yaparsanız sevinirim.
Yarın bu saatlerde yaparız işte demiş heyecan yapma.başkası akşama açıklasın bence sabahın köründe kim burda olucak ayol ne heyecanı kalıcak @xemrexxx @Harunnn60 @sokak sanati @GunesinOglu bunlardan birisi açıklayabilir bence sonucları hatta @mrt-06 da açıklayabilir aban sorun olmaz akşam 20..00 da birisi açıklasın işte ayoll
sabah 10 u bekleyelim dememişmiYarın bu saatlerde yaparız işte demiş heyecan yapma.
Ondan sonra ekleme yapmış işte yarın bu saatlerde yaparız gün içersinde foruma giremeyebilirim etiketlemeleri siz yapın demiş doğru düzgün okumadan tüm forumu ayaklandırdın sonuçları açıklayın diyesabah 10 u bekleyelim dememişmi
sabah 10da uyuyorum ben ne yapayımOndan sonra ekleme yapmış işte yarın bu saatlerde yaparız gün içersinde foruma giremeyebilirim etiketlemeleri siz yapın demiş doğru düzgün okumadan tüm forumu ayaklandırdın sonuçları açıklayın diye
Aman bunun ne yaptığı belli değil zaten her dakika yeni bir kararla çıkıyor karşımıza şu yarışma bitse de kurtulsak artık.sabah 10da uyuyorum ben ne yapayım
o son etiketi görmemişim ay buda sürekli taksit taksit söylüyor toptan bir açıklama yapsaymış
bende öyle demiştim başta ama youtube kapalıymış çoğu kişiye ama bende hiç kapanma sorunu olmadı anlamadım vllaAman bunun ne yaptığı belli değil zaten her dakika yeni bir kararla çıkıyor karşımıza şu yarışma bitse de kurtulsak artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?