Yıldızlar Yarışıyor 2. Sezon - Büyük Final Yorumları

Oylama 1 saat daha ertelendi, umarım düzelir. :)
Bu ne inattır yahu 1 gün ertelersen ölür müsün :F Yarın işin falan mı var :D Bu saatlere de kalmaz işte saat 6-7 gibi açıklarsın eğer işin falan yoksa.

Youtube bende açıktı hep o yüzden sahneleri sorunsuz izledim ama birçok kişi sanırım izleyememiş..bu yüzden onlarında izleneyebilmesi için aslında ertelenme durumu olabilir bence.pazara final açıklansın:)

Oyumu kullandım hayırlısı olsun. :D

@Harunnn60 Sende oylarsan açıklarım sonuçları. :)

Neyse sabah 10'u bekliyelim en iyisi, o zamana kadar
@Tzira @Felon @sokak sanati ve @Harunnn60 oylamış olur umarım. :)

Zaten bu kadar oyla heyecan kalmaz, yarın bu saatlerde yaparız ancak gün içerisinde etiketleme yapma şansım pek fazla olmayabilir giremem o yüzden @Bully @mrt-06 @denizz19 @Çiğdem- siz benim yerime etiketleme yaparsanız sevinirim. :D

Son düzenleme:
@Harunnn60 Sende oylarsan açıklarım sonuçları. :)

Neyse sabah 10'u bekliyelim en iyisi, o zamana kadar
@Tzira @Felon @sokak sanati ve @Harunnn60 oylamış olur umarım. :)

Zaten bu kadar oyla heyecan kalmaz, yarın bu saatlerde yaparız ancak gün içerisinde etiketleme yapma şansım pek fazla olmayabilir giremem o yüzden @Bully @mrt-06 @denizz19 @Çiğdem- siz benim yerime etiketleme yaparsanız sevinirim. :D
başkası akşama açıklasın bence sabahın köründe kim burda olucak ayol ne heyecanı kalıcak @xemrexxx @Harunnn60 @sokak sanati @GunesinOglu bunlardan birisi açıklayabilir bence sonucları hatta @mrt-06 da açıklayabilir aban sorun olmaz akşam 20..00 da birisi açıklasın işte ayoll :F:F:F

sabah 10 u bekleyelim dememişmi :F:F:F
Ondan sonra ekleme yapmış işte yarın bu saatlerde yaparız gün içersinde foruma giremeyebilirim etiketlemeleri siz yapın demiş doğru düzgün okumadan tüm forumu ayaklandırdın sonuçları açıklayın diye :F

Ondan sonra ekleme yapmış işte yarın bu saatlerde yaparız gün içersinde foruma giremeyebilirim etiketlemeleri siz yapın demiş doğru düzgün okumadan tüm forumu ayaklandırdın sonuçları açıklayın diye :F
sabah 10da uyuyorum ben ne yapayım :F:F:F

o son etiketi görmemişim ay buda sürekli taksit taksit söylüyor toptan bir açıklama yapsaymış
:F:F:F

sabah 10da uyuyorum ben ne yapayım :F:F:F

o son etiketi görmemişim ay buda sürekli taksit taksit söylüyor toptan bir açıklama yapsaymış
:F:F:F
Aman bunun ne yaptığı belli değil zaten her dakika yeni bir kararla çıkıyor karşımıza şu yarışma bitse de kurtulsak artık. :A

Aman bunun ne yaptığı belli değil zaten her dakika yeni bir kararla çıkıyor karşımıza şu yarışma bitse de kurtulsak artık. :A
bende öyle demiştim başta ama youtube kapalıymış çoğu kişiye ama bende hiç kapanma sorunu olmadı anlamadım vlla :F:F:F