Yıldızlar Yarışıyor 2. Sezon - 7. Hafta

Hatırladım o mesajını, gülmüştüm baya. :F Fake atıyormuş demek ki bize bastıbacak, ama verdiği 1 puana rağmen ikinci oldum sıkıntı yok son haftalarda iyi bir yükseliş yakaladık Serenay'ımla nazar değmesin. :A

Ve elim de çok güçlü bu sefer, Buğra Gülsoy'la bir yerde tıkanmıştım ama bu sefer hazırlıklıyım bomba sahnelerim var. :D
aaa en iyisi dinlememek artık onu :F:F:F

bende serenaya şuana kadar baya iyi puanlar verdim hiç sevmediğim halde kendisini:F

aaa en iyisi dinlememek artık onu :F:F:F

bende serenaya şuana kadar baya iyi puanlar verdim hiç sevmediğim halde kendisini:F
Ben de Ramiz Dayı'yı sevdiğim halde iyi puanlar verdim ne var. :A

Tamam kötü espriydi güzel puanlarının devamını beklerim. :Z Oylarken kıskançlığını bir kenara bırakman güzel. :A

Ben de Ramiz Dayı'yı sevdiğim halde iyi puanlar verdim ne var. :A

Tamam kötü espriydi güzel puanlarının devamını beklerim. :Z Oylarken kıskançlığını bir kenara bırakman güzel. :A
aksiyonlu sahneleri seviyorum böyle bağırmalı çağırmalı sahnelerle devam et mıy mıy konuşmalı sahnelere geçmede aa birde adanalıdan dünya kadar sahnesi var ayol
:F:F:F

La geçende Lale Devri ile gel diyordun, Lale Devri ile geldik 1 puan vermişsin, bu hafta da Medcezir'le gel diyorsun, ne ayaksın sen anlamadım ki :F

Sahneni beğenmedim. :F

hahah ayy aynısını müsicsurvivorun 3.sezonunda banada yaptı burcu güneşin gül kokusu şarkısını koy diyip duruyordu ne zaman kullanıcağımı soruyordu kullandım 1 puan verdi 1 puan içinmi soruyordun gibisinden bir sitem mesajdıa yazmıştım tabi şakayla karışık
:A:A:A

Ahahaha olabilir valla. :A Ama diğer şarkı ve ya sahneyede bakıyor biraz bide sen onu 3ya da 4 kişi kalınca mı ne kullanmıştın galiba. :D

Bu arada Yıldızlar Yarışıyor 3. Sezon'un haklarınıda aldık. :F

Hemen bir kaç bilgi vereyim ve başvuru yapmak istenleriniz olur. :A

Yarışma çok sıkılmamanız için 9 hafta sürecek ve 10 kişi yarışacak. :D MS'de yarışacak arkadaşlar olur sahnenizi atmanız zorlaşır o yüzden ilk sezonki gibi sahnenizi toplu atabilirsiniz. :D eleme sisteminde değişiklik yok. :A Ondan sonrada nasipsr allstar. :X

@mrt-06 @Çiğdem- @denizz19 @Billy Kane @Bully Bu sezonda beni yalnız bırakmazsınız umarım. :F

Bu arada Yıldızlar Yarışıyor 3. Sezon'un haklarınıda aldık. :F

Hemen bir kaç bilgi vereyim ve başvuru yapmak istenleriniz olur. :A

Yarışma çok sıkılmamanız için 9 hafta sürecek ve 10 kişi yarışacak. :D MS'de yarışacak arkadaşlar olur sahnenizi atmanız zorlaşır o yüzden ilk sezonki gibi sahnenizi toplu atabilirsiniz. :D eleme sisteminde değişiklik yok. :A Ondan sonrada nasipsr allstar. :X

@mrt-06 @Çiğdem- @denizz19 @Billy Kane @Bully Bu sezonda beni yalnız bırakmazsınız umarım. :F
aaa ben barış falay ile all stara hazırlanıcam artık 3.sezonda juri olurum:A:A:A

Bu arada ben de bir format düşündüm yazın yayınlayacağım adı Yılanlar Yarışıyor olacak. :F Jürileri de işin tecrübeli isimleri @denizz19 @xemrexxx @sokak sanati ve @Çiğdem- olacak. :A En çok yılanlık yapan jüriden puan alıp haftanın 1.si olacak. :D

Bu hafta efsane karakter Hürrem ile geliyoruz. Gerçek Hürrem budur arkadaşlar, taklitlerinden sakınınız. :A

@Bully @MayısKralı @Doğu @Tzira @DarkLeqenD @Ice_Cool_23

3.Sezon yarışmacın hazır senin. :F

Bu arada ben de bir format düşündüm yazın yayınlayacağım adı Yılanlar Yarışıyor olacak. :F Jürileri de işin tecrübeli isimleri @denizz19 @xemrexxx @sokak sanati ve @Çiğdem- olacak. :A En çok yılanlık yapan jüriden puan alıp haftanın 1.si olacak. :D

Bu hafta efsane karakter Hürrem ile geliyoruz. Gerçek Hürrem budur arkadaşlar, taklitlerinden sakınınız. :A

İddialı olabilirim gibi sanki meğer.😛

hahah oda ne beee @Yiğitt favori hahah:A:A:A