QUOTE="turkuazz, post: 2651750, member: 88835"]Kural olarak öyleydi yanlış mı biliyorum? Kaç sahne paylaşabiliyoruz?
Kalktı o kural.
Tamam teşekkürler
QUOTE="turkuazz, post: 2651750, member: 88835"]Kural olarak öyleydi yanlış mı biliyorum? Kaç sahne paylaşabiliyoruz?
aslında tek tek daha iyi olacaktır..çünkü sahneleri bir defada bulmak biraz zor..@MayısKralı o kadar sahneyi bulmakla üzgünüm uğraşamayacağım şuan tek tek atabilirim.
Haftalık tek sahneyi bile zoraki buluyorum bir de toplu hiç bulamam.aslında tek tek daha iyi olacaktır..çünkü sahneleri bir defada bulmak biraz zor..
birde sahneleri daha önceden bakılmadığından bulması baya zor..çünkü baya bir aramak lazım..Haftalık tek sahneyi bile zoraki buluyorum bir de toplu hiç bulamam.
Toplu sahne olarak biraz hazırlıksız oldu..sahnelerimi 3 tane daha seçip toplu olarak yollayacağım ama biraz daha sahne araştırması yapmalıyım@mrt-06 Gelmişsin madem sahneni yollasana bir türlü başlayamadım haftaya, arkadaşlar yarışmanın hızlanmasını istiyorsanız, sahnelerinizi toplu yollayabilirsin bunu söyleyeli 1 haftayı geçti ama oylamaya başlayamadık bir türlü.
Çarpık bacaklıya bak sen, bu ne atar.@mrt-06 Gelmişsin madem sahneni yollasana bir türlü başlayamadım haftaya, arkadaşlar yarışmanın hızlanmasını istiyorsanız, sahnelerinizi toplu yollayabilirsin bunu söyleyeli 1 haftayı geçti ama oylamaya başlayamadık bir türlü.
Çarpık bacaklıya bak sen, bu ne atar.Göndereceğim akşama, daha yeni geldim.
Aaa bana niye gönderiyosun ki.Arkadaşlar son süre yarın 17.00 gündüz gönderme fırsatınız olmayabilir, müsaitseniz kullanın bence şimdi. @denizz19 @Çiğdem- @xemrexxx @eskici @destere @Bully @mrt-06 @turkuazz @Ice_Cool_23 @sokak sanati @Aserat @Billy Kane @Doğu @vadikızı @Tzira @Harunnn60 Ben oylarımı @Billy Kane ye göndereceğim.
Her hafta başka birine yolluyordum, bu haftada sana göndermek istedim.Aaa bana niye gönderiyosun ki.
Dur bi dk ben mi açıklıcam sonuçları?Her hafta başka birine yolluyordum, bu haftada sana göndermek istedim.
Dur bi dk ben mi açıklıcam sonuçları?
Heee anlaştık.Benimkini açıklama hakkın var.ama şu ana kadar kimse açıklamadı.sana kendi oylarımç gönderiyorum.
Pazar olaydı iyiydi ben yollarım yollamasına da çok eksik çıkarArkadaşlar son süre yarın 17.00 gündüz gönderme fırsatınız olmayabilir, müsaitseniz kullanın bence şimdi. @denizz19 @Çiğdem- @xemrexxx @eskici @destere @Bully @mrt-06 @turkuazz @Ice_Cool_23 @sokak sanati @Aserat @Billy Kane @Doğu @vadikızı @Tzira @Harunnn60 Ben oylarımı @Billy Kane ye göndereceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?