QUOTE="turkuazz, post: 2651750, member: 88835"]Kural olarak öyleydi yanlış mı biliyorum? Kaç sahne paylaşabiliyoruz?
Kalktı o kural.
Tamam teşekkürler
QUOTE="turkuazz, post: 2651750, member: 88835"]Kural olarak öyleydi yanlış mı biliyorum? Kaç sahne paylaşabiliyoruz?
aslında tek tek daha iyi olacaktır..çünkü sahneleri bir defada bulmak biraz zor..@MayısKralı o kadar sahneyi bulmakla üzgünüm uğraşamayacağım şuan tek tek atabilirim.![]()
Haftalık tek sahneyi bile zoraki buluyorum bir de toplu hiç bulamam.aslında tek tek daha iyi olacaktır..çünkü sahneleri bir defada bulmak biraz zor..![]()
birde sahneleri daha önceden bakılmadığından bulması baya zor..çünkü baya bir aramak lazım..Haftalık tek sahneyi bile zoraki buluyorum bir de toplu hiç bulamam.![]()
Toplu sahne olarak biraz hazırlıksız oldu..sahnelerimi 3 tane daha seçip toplu olarak yollayacağım ama biraz daha sahne araştırması yapmalıyım@mrt-06 Gelmişsin madem sahneni yollasana bir türlü başlayamadım haftaya, arkadaşlar yarışmanın hızlanmasını istiyorsanız, sahnelerinizi toplu yollayabilirsin bunu söyleyeli 1 haftayı geçti ama oylamaya başlayamadık bir türlü.![]()
Çarpık bacaklıya bak sen, bu ne atar.@mrt-06 Gelmişsin madem sahneni yollasana bir türlü başlayamadım haftaya, arkadaşlar yarışmanın hızlanmasını istiyorsanız, sahnelerinizi toplu yollayabilirsin bunu söyleyeli 1 haftayı geçti ama oylamaya başlayamadık bir türlü.![]()
Çarpık bacaklıya bak sen, bu ne atar.Göndereceğim akşama, daha yeni geldim.
![]()
Aaa bana niye gönderiyosun ki.Arkadaşlar son süre yarın 17.00 gündüz gönderme fırsatınız olmayabilir, müsaitseniz kullanın bence şimdi. @denizz19 @Çiğdem- @xemrexxx @eskici @destere @Bully @mrt-06 @turkuazz @Ice_Cool_23 @sokak sanati @Aserat @Billy Kane @Doğu @vadikızı @Tzira @Harunnn60 Ben oylarımı @Billy Kane ye göndereceğim.
Her hafta başka birine yolluyordum, bu haftada sana göndermek istedim.Aaa bana niye gönderiyosun ki.![]()
Dur bi dk ben mi açıklıcam sonuçları?Her hafta başka birine yolluyordum, bu haftada sana göndermek istedim.![]()
Dur bi dk ben mi açıklıcam sonuçları?![]()
Heee anlaştık.Benimkini açıklama hakkın var.ama şu ana kadar kimse açıklamadı.
sana kendi oylarımç gönderiyorum.
![]()
Pazar olaydı iyiydi ben yollarım yollamasına da çok eksik çıkarArkadaşlar son süre yarın 17.00 gündüz gönderme fırsatınız olmayabilir, müsaitseniz kullanın bence şimdi. @denizz19 @Çiğdem- @xemrexxx @eskici @destere @Bully @mrt-06 @turkuazz @Ice_Cool_23 @sokak sanati @Aserat @Billy Kane @Doğu @vadikızı @Tzira @Harunnn60 Ben oylarımı @Billy Kane ye göndereceğim.