Yıldızlar Yarışıyor 2. Sezon - 5. Hafta

Yarışmaya 6.Haftada Kim Geri Dönmeli?

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
@mrt-06 Gelmişsin madem sahneni yollasana bir türlü başlayamadım haftaya, arkadaşlar yarışmanın hızlanmasını istiyorsanız, sahnelerinizi toplu yollayabilirsin bunu söyleyeli 1 haftayı geçti ama oylamaya başlayamadık bir türlü. :)

@mrt-06 Gelmişsin madem sahneni yollasana bir türlü başlayamadım haftaya, arkadaşlar yarışmanın hızlanmasını istiyorsanız, sahnelerinizi toplu yollayabilirsin bunu söyleyeli 1 haftayı geçti ama oylamaya başlayamadık bir türlü. :)
Toplu sahne olarak biraz hazırlıksız oldu..sahnelerimi 3 tane daha seçip toplu olarak yollayacağım ama biraz daha sahne araştırması yapmalıyım:)

Çarpık bacaklıya bak sen, bu ne atar. :D Göndereceğim akşama, daha yeni geldim. :)

5. Hafta Oylaması An İtibari ile Başlamıştır! Bu hafta bir kişi elenecektir!

Jüriler en beğendiğine 7, en az beğendiğine 1 verip diğerlerini ona göre sıralayacak iken, yarışmacılarda en beğendiğine 6, en az beğendiğine 1 verip diğerlerini ona göre sıralayacaktır.

Son oy gönderme süresi Pazar 17.00'dır! Bir kişi bile yollasa oylar açıklanacaktır. Bu hafta sahnesini geç gönderen @xemrexxx ve @mrt-06 haftaya -10 ile başlayacaktır! Herkese başarılar! Sahneler konudadır!
@Billy Kane bu hafta jüri olarak oylarını yollayabilirsin.
@eskici @Bully @vadikızı @xemrexxx @Çiğdem- @turkuazz @destere @Tzira @Harunnn60 @Doğu @OzaN @turkuazz @Ice_Cool_23 @mrt-06 @denizz19

@xemrexxx sen sahneyi yanlış seçmişsin :) orda derya ile birlikte harika oynayan üç kız daha var derya sıradanlaşmış :)