Yıldızlar Yarışıyor 2. Sezon | 2. Hafta

Yarışma Kaç Hafta Sürsün?

• Kullanılan toplam oy
    5
  • Anket kapatılmış .
son güne kadar oylarımı yollamayayım bakalım benim gibi sağlam jüriye yarışmacılardan ayakkabı kutusunda armağanlar felan gelecekmi işi ticarete çevireceğim
)

Haftaya dahil oluyorsun değil mi.
dur bir düşüneyim şimdi yediğimiz hurmalar yarışmacı olduğumda beni turmalar durumları yaşanmasın
az puan verdiklerim yarışmacı olursam beni affetmez yani şahsen ben olsam affetmem onlarda öyle davranacaktır

mesela bu hafta @xemrexxx ye 1 puan gidecek
@Ice_Cool_23 zuhal topalla yarışıyorki taş çatlasa 2 puan hatta emreyle 1 puanı bölüşmek zorunda kalabilirler ,

sana 1 puanmı vermiş

ayol 1 pointi bana verse yarışmayı @GunesinOglu na veririm

Puanlamamı geçen hafta kim bana ne atmış hiç incelemeden sadece sahneleri dikkatlice inceleyerek en adaletli bir şekilde verdim umarım tüm arkadaşlarda öyle yapar herkese başarılar bu hafta

tezin konusunu sevdim canlımı yayınlanacak tezin ?

@Tzira algı eke nin keşanlı ali de harika sahneleri var onları ne zaman göreceğiz daha elenmeden o sahnelerden birini görürüz umarım

Keşanlı Ali Destanı'nından koyacaktım aslında bu hafta ama internette olan tek video 5 dakikadan uzundu, ben de kesmeye falan üşendim. Diziyi zaten pek izlemediğim için koymayabilrim sanki ama bakalım, Galip Derviş'ten gidecek değilim ya sürekli.