Yıldızlar Yarışıyor 2. Sezon | 2. Hafta

Yarışma Kaç Hafta Sürsün?

• Kullanılan toplam oy
    5
  • Anket kapatılmış .
@destere Beren 1. Sezon yarıştı. En çok sevdipin oyuncuyu söyle sen.
yerli yabancı fark etmez.

@destere Beren 1. Sezon yarıştı. En çok sevdipin oyuncuyu söyle sen.
yerli yabancı fark etmez.
benim sevdiğim oyuncular çokda ben yarışmaya jüri olarak katılmaktan memnunum
bundan sonraki etkinliklerde belki yarışmacı olarak katılmayı düşünebilirim ama şimdi çok yoğun bir sezondayım sürüyle dizim var izleyecek onları azaltayım biraz

sen berenle katılsan zaten @Çiğdem- her hafta berene 1 verirdi senin sahne seçimlerinle

@GunesinOglu Eğer 11 hafta olursa, 7. Haftada bir kişi geri döneceği için, 2 kişi elenecek. Ve 8. Haftada 2 kişi elenecek. Yani şöyle haftaya göre yarışmacı sayıları;

1) 12
2) 12
3) 11
4) 10
5) 9
6) 8
7) 8
8) 6
9) 4
10) 3
11) 2

all star 3.sezondan sonra olmici mi

Evet. 3. sezonu ben yaparım, allstarı başkası yapar.

selen seyven kapalıçarşı dizisinde ilk kez karşılaşmıştım kızla güzel değil ama sevimli kızdı
)

ama burda selen seyvenden çok zuhal topal konuşmuş selene fırsat vermemiş gibi
geçen haftaki parça daha iyiydi sanki...

pencerede sarktığı sahne noldu emre parçayımı değiştirdin yoksa ben yanlış konuyamı girdim ?

içine etmişsin 1 point

sen berenle katılsan zaten @Çiğdem- her hafta berene 1 verirdi senin sahne seçimlerinle
@Çiğdem- berene bakmazdıki her hafta bana tam puan verirdi bülent ersoyla yrışsamda tam puan berenle yarışsamda tam puan hatta kendi videomu koysam yine tam puan verirdi

Sence yabancı bir oyuncu alalım mı?
yabancı oyuncu yarışmaya renk katar nasılki müzik yarışmasında rihanna ve katy perry var burdada yabancı olsun

Son düzenleme:

Sen yarışırsan olabilir.

hahahahah ortalık yerde anlatma beee şikeci sanıcaklar sonra beni adam kayırıyor diye

bu hafta eleme yokmuş o yüzdeno sahneyi saklıyorum