meryoşum dünya starı türkiye şartları sıradanlar için geçerliTürkiye şartlarında diye belirtmişim.
Meryem'in sadece yurt dışından gelen güçlü kadını oynamasından başka alternatifi yok ama Beren'in bir çok alternatifi var.
Bunu ilerleyen dizilerinde daha çoka nalayacaksın.
meryoşum dünya starı türkiye şartları sıradanlar için geçerliayrıca alternatif rollerinin olması başarılı olacak demek değil
almanyada abd de manşetlerde meryoşum çatla da patlaHollywood'da bir figüranlık yapsın ve ispatlasın o zaman.Sadece MY ile olmaz bu işler.
almanyada abd de manşetlerde meryoşum çatla da patla
ne kıskandın be hadi uyduruk sitelere ya da gazetelere haber olsa neyse dünyanın en ço ksatan 6.gazetesi kadın içni türkçe haber yazdı,başlık attı beHııı öyle. Vga kamera ile çekilmiş fotoğraflar ile manşet olmuş.Kalitesiz kalitesiz.Çok yakışmış.
ne kıskandın be hadi uyduruk sitelere ya da gazetelere haber olsa neyse dünyanın en ço ksatan 6.gazetesi kadın içni türkçe haber yazdı,başlık attı bezaten dünyanın en güzel 5. (2013) sonra 6. (2014) kadını seçildi 4 milyon abd ve hintlinin oyuylaberoş (21.) tuboş (30.) anca olabildi ankete fanları yüklenince
sana bir gönderme yaptım beğeni tuşuylaAaa o yamuk suratıyla 5. oluyor demek.Bak bunu bana göstersende inanmam.
sana bir gönderme yaptım beğeni tuşuyla
5.güzeli seçildiğinde ''kadın resmen dünya starı'' diye yorum yapmışsım o mesajı beğendimBen beğeniler için gönderilen bildirimleri kapadım.
5.güzeli seçildiğinde ''kadın resmen dünya starı'' diye yorum yapmışsım o mesajı beğendim
Güzellik zamansal anlamdada göreceli demekki.
dünya starı demişsin güzellikle alakası yok k mesajının
bu elem keder adriana lima görmüş @Çiğdem- de bile yokKonu güzellik olduğu için dünya starı demiş olabilirim.Demekki çabuk eskimiş yüzü benim açımdan.
@xemrexxx hazalmi kaldi
Hazal gitti Serenay Sarıkaya geldi
Sahneleri izledim @HachiKo @sokak sanati @Çiğdem- ve @Harunnn60 favorilerimsiniz
Binnur Kaya'yı beğendin mi?@xemrexxx hazalmi kaldi
Hazal gitti Serenay Sarıkaya geldi
Sahneleri izledim @HachiKo @sokak sanati @Çiğdem- ve @Harunnn60 favorilerimsiniz
Hepsi favorimHer hafta favorin olmam dileği ile.Beren'im döktürmüş dimi.Özeldende atmıştım zaten.
Onu izleyemedimBinnur Kaya'yı beğendin mi?
İzlemeden mi puan verdin?Onu izleyemedim
Kardesimin tabletinden izledim sahneleri o star TV'de olduğu icin açılmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?