Yıldızlar Yarışıyor 1.Hafta

Napayım. Çok kıymetli Beren benim için.
2. olmasını istemem.

Bu hafta oy kullanıyonuz demişsin bu kelimesi dikkatimi çekti diğer haftalar kullanmacayak mıyız

Bir de şu final puanının x3 katını alma olayını nasıl kullanacaz tam olarak mesela ben bu hafta 1.oldum 3 puan aldım joker kullandım o finale 9 puan olarak mı yansıyacak

Eskiden forumda olmasam Beren'e övgüler yağdırdığın sayesinde cezalar aldığın mesajları bilmeyecem, şimdi ne oldu da antisi oldun anlamadım.
antisi olduğum yok adı üstünde eski
eskiden beroş Tuba hazalı karşılaştırıyorduk bu üçlüden tabi beroş
ama bereni her role uygun görmediğimi intikam dizisi başlamadan da söylemiştim

espri yapma totoş.ss
anlatayım cürilerin oyu 2x sayılıyor yani cüri sana 10 point verdi mi 20 point diye ekleniyo o oylamaya istediğin bir hafta bir cüri seçiçcen zaten 2 katı sayılan oyu bir de 3 le çarpılacak olacak sana 60 tabi düşük veren bir cüri de seçmiş olabilirsin tamamen sana kalmış
bence @EFE UYSAL melununu ikna et şimdiden sen bu iş için

Ben sana final puanı jokerini sormuşum sen bana jüri jokerini anlatıyorsun melun. ss

o da aynı mantık diyelim 5.haftaya geldin 15 final puanın var 15*3=45 puan alıyon bir haftalığına
Ha yani ilerleyen haftalarda kullanmak daha mantıklı oluyor o zaman final puanı jokerini.

O senle işbirliği yapmaz çünkü sana güven olmaz.
sen varsın çiğdem var sokak totoşu var üçünüzü göndermek için deniz totoşuyla anlaşmış olabilirim
ayol azıcık ab ol bak hürremle hatçe de yeri geliyor düşman yeri gelioyr dost oluyordu bu işler böyle

Şimdi Meryem her role uygun yani onu mu diyorsun.

Sence Meryem o bozuk türkçesi ile bir anadolu kadını olabilir mi.
Anca ecnebi bir kadın olur ki Türkiye'de batılı kadınlar havalı olur ve sadece güçlü kadını oynayabilir. Meryem hiç bir zaman bir kürt kadın, bir egeli kadın olamaz. Ama Beren olabilir. Türkiye şartlarında Beren'in yelpazesi Meryem'i bin değil 100 bin takar.

NE VAR ŞİMDİ ANGELİNA JOLİE DE KÜRT KADINI OLAMAZ oyuncuyu diline göre değerlendireni de ilk kez gördüm

NE VAR ŞİMDİ ANGELİNA JOLİE DE KÜRT KADINI OLAMAZ oyuncuyu diline göre değerlendireni de ilk kez gördüm

Türkiye şartlarında diye belirtmişim.
Meryem'in sadece yurt dışından gelen güçlü kadını oynamasından başka alternatifi yok ama Beren'in bir çok alternatifi var.
Bunu ilerleyen dizilerinde daha çoka nalayacaksın.