diğer haftalar için dedim.
tmm onu diyorum bende 11 video gönderdik sonradan
göndermek yasak sanırım
diğer haftalar için dedim.
değiştirmek yasak cnm haftalık gönderdiğimiz sahneler aynen öyle verilicek artık biz karışamıyoruzdiğer haftalar için dedim.
değiştirme var sanırım neyse bu haftayı atlat bir heletmm onu diyorum bende 11 video gönderdik sonradan
göndermek yasak sanırım
değiştirme var sanırım neyse bu haftayı atlat bir hele
değiştirme var sanırım neyse bu haftayı atlat bir hele
eğiştirmek yok cnm @Harunnn60 şu kıza yanlış bilgi verme ayoll @xemrexxx in başının etini yer durur bana haksızlıkmı yapıyorsun diye çocuğun başını belaya sokmayalım şimdiyarışma kafamı allak bullak etti valla
Sahneleri izledim. Favorim Engin Günaydın oldu Avrupa Yakası izlemedim ama sahneyi izlerken çok eğlendim.Burhan iyi güldürdü beni.@mrt-06
Barış Falay, Beren, Kenan ve Hazal Kaya'nın sahnelerini de beğendim. Karışık olarak yazdım.@Çiğdem- @sokak sanati @ozgur2113 @denizz19
Kıvanç ve Binnur de fena değillerdi.@Harunnn60 @Aserat
Her şeye alınmak zorunda değilsin senle birlikte birkaç kişiyi daha yorumlamadım.benimkini yorumlayan yok be aşk olsun size
eğiştirmek yok cnm @Harunnn60 şu kıza yanlış bilgi verme ayoll @xemrexxx in başının etini yer durur bana haksızlıkmı yapıyorsun diye çocuğun başını belaya sokmayalım şimdi
Her şeye alınmak zorunda değilsin senle birlikte birkaç kişiyi daha yorumlamadım.
ayoll videoda berguzer varmıda @Bully yorumlayacak berguzer yokki sahnede kızzzbenimkini yorumlayan yok be aşk olsun size
Seni niye adam yerine koymayalım ki bence gereksiz alınganlık yapıyorsun.@Harunnn60 yanlış bilgi vermedi bana değişmeyeceğini biliyorum
ben
alınmadım hem tüm yorumları okudum sadece benim
ismim yok sorum dedim önemli değil adam yerine
konmamaya alıştım ben😳
Seni niye adam yerine koymayalım ki bence gereksiz alınganlık yapıyorsun.
ben senin sahnene yorum yaptım ama alınıyorsun cnm yorum yapıncadaolsun yinede birşeyler yazabilirdi dediğim gibi alıştım artık😳
merak ettim bir izleyeceğim şimdi bergüzar videosunuben senin sahnene yorum yaptım ama alınıyorsun cnm yorum yapıncada
@vadikızı başladın yine gereksiz alınganlığabu forumda herkes seni seviyor , bunu sende iyi biliyorsun.
merak ettim bir izleyeceğim şimdi bergüzar videosunu
Konu bence kapanmadı ben seni yorumlamadım diye bu seni ciddiye almadığım anlamına gelmez belki performanslarını çok iyi bulmadıklarımı yorumlamak istemedim ne var yaniolsun yinede birşeyler yazabilirdi dediğim gibi alıştım artık😳
adam yerine koyan bir iki satır yorum yazar
neyse önemli dğeil konu kapandı😉
ben senin sahnene yorum yaptım ama alınıyorsun cnm yorum yapıncada
Konu bence kapanmadı ben seni yorumlamadım diye bu seni ciddiye almadığım anlamına gelmez belki performanslarını çok iyi bulmadıklarımı yorumlamak istemedim ne var yani
Peki.aaaaaaaa alınmadımmmm sitem ediyorum sadecee
anemm harbi laz kızısın hee
tmm kaan uzatmayalım gerçekten ama gerçekten önemli değil
lütfen ama
Evt @Çiğdem- haklı ama zaten bu hafta elenme yok rahat olabilirsin.biliyorum sevdiğinizi tmm konuyu kapatın
izle bakalım sadece kenan var net sorunu yüzünden ayarlamadım ki üff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?