Yıldızlar Yarışıyor 1.Hafta

Aynen ama seninkinin yanında olan daha vasattı.
Ama Barış Falay gerçekten döktürmüş.
Sevdim ben sahneni.
tamam cnm ben şeyle karıştırdın sandımda özgürün sahnesini benim sandın sandım oyüzden sorayım dedim

barışın performansı çok iyidi tabikide mesala özgürün bu haftakı seçimi benimde listemde var o sahnede barışın oyunculuğu kenandan daha ön pilanda yani iili seçtiğin sahnelerde senin oyuncun daha etkili olmalı o sahnedede kenana oranla barış etkiliydi kenan kullanan birisi için bence doğru sahne olmamış ama barış kullanan birisi olarak benim listemde var ilerki haftalarda o sahne

oylamalar musicsurvivorda ki gibi dimi ?

Konudaki sahne yanlış.
Ben değiştirmiştim. Bu bacaksız Emre yanlış sahneyi koymuş yine.ss
Allta paylaştım. ilk safada bak.
sesi neden bukadar itici çıkıyor ayol bu kızın kulaklarımı tırmalıyor konusurken

@vadikızı ayol sen olayı tamamen yanlış anlamışsın sen kenan imirzalıoğlu değilsin kızz kenanı sergileşmişşinde feride nerede turgut bile ferideden çok görünüyor

dua et bu ahfta eleme yok yoksa sonuncu senin olacağın çok belli kusura bakma cnm

Yine kıskandın anlaşılan.
Sesi çok tatlı bence.

Sahneleri izlemeye başlayalım bakalım.

Bende eleştirdim o sahneyi.
Kenan'ın sahnesi gibi duruyor daha çok.
Bence yanlış tercih yapmış.

Beren'şm harika yaa.
acaba sahne değiştirebiliyormuyuz seçtiğimizin haftalarında olan sahneleri çünkü durup durup aklıma gelmeyen sahneler aklıma gelmeye baslıyor @xemrexxx bu konuyuda aydınlata iyi olucak mesala 5.hafta gelmeden 5.haftayı değiştirebiliyormuruz

Yok değiştiremiyorsunuz dedi bana. Haftalar başladıktan sonra değişim yasakmış.

@mrt-06 kardeşim recap yok mu senin sahnende video 7 dakika

xemre melunu eklemeyi unutmuştur kesin.

ayy @denizz19 aklın fikrin nerede ayoll yarışmamızın bile ahlakını daha 1.haftadan bozucaksın belki kafan dağılır böyle eşylerden uzak kalırsın diyorum yarışm sayesinde ama yarışmayada taşışmızsın ayol

İlk 4 dk olacaktı güliçkimim, sen eklesene konuya.
Yok ben söylemeyi unuttum Emoşumum bir suçu yok.
Güliçkimim mi

Ben işime önce o totoşu suçlamak geliyor napayım günahını aldık demek.
Ekliyorum konuya şimdi gülüm.

Güliçkimim mi

Ben işime önce o totoşu suçlamak geliyor napayım günahını aldık demek.
Ekliyorum konuya şimdi gülüm.
Benim İçin Üzülme'de Niyazı Buke'ye "Güliçkimi" diyordu da aklıma geldi senin üzerinde kullanıyım dedim.
Gülüm benim demek.

Sağol kardeşim.