Yıldızlar Yarışıyor 1.Hafta

Aynen ama seninkinin yanında olan daha vasattı.:F Ama Barış Falay gerçekten döktürmüş.:D Sevdim ben sahneni.:D
tamam cnm ben şeyle karıştırdın sandımda özgürün sahnesini benim sandın sandım oyüzden sorayım dedim :F:F:F

barışın performansı çok iyidi tabikide mesala özgürün bu haftakı seçimi benimde listemde var o sahnede barışın oyunculuğu kenandan daha ön pilanda yani iili seçtiğin sahnelerde senin oyuncun daha etkili olmalı o sahnedede kenana oranla barış etkiliydi kenan kullanan birisi için bence doğru sahne olmamış ama barış kullanan birisi olarak benim listemde var ilerki haftalarda o sahne :F:F:F

tamam cnm ben şeyle karıştırdın sandımda özgürün sahnesini benim sandın sandım oyüzden sorayım dedim :F:F:F

barışın performansı çok iyidi tabikide mesala özgürün bu haftakı seçimi benimde listemde var o sahnede barışın oyunculuğu kenandan daha ön pilanda yani iili seçtiğin sahnelerde senin oyuncun daha etkili olmalı o sahnedede kenana oranla barış etkiliydi kenan kullanan birisi için bence doğru sahne olmamış ama barış kullanan birisi olarak benim listemde var ilerki haftalarda o sahne :F:F:F
oylamalar musicsurvivorda ki gibi dimi ?:D

Konudaki sahne yanlış.:( Ben değiştirmiştim. Bu bacaksız Emre yanlış sahneyi koymuş yine.ss
Allta paylaştım. ilk safada bak.:D
sesi neden bukadar itici çıkıyor ayol bu kızın kulaklarımı tırmalıyor konusurken :F:F:F

@vadikızı ayol sen olayı tamamen yanlış anlamışsın sen kenan imirzalıoğlu değilsin kızz kenanı sergileşmişşinde feride nerede turgut bile ferideden çok görünüyor :F:F:F
dua et bu ahfta eleme yok yoksa sonuncu senin olacağın çok belli kusura bakma cnm :A:A:A

sesi neden bukadar itici çıkıyor ayol bu kızın kulaklarımı tırmalıyor konusurken :F:F:F

@vadikızı ayol sen olayı tamamen yanlış anlamışsın sen kenan imirzalıoğlu değilsin kızz kenanı sergileşmişşinde feride nerede turgut bile ferideden çok görünüyor :F:F:F
dua et bu ahfta eleme yok yoksa sonuncu senin olacağın çok belli kusura bakma cnm :A:A:A

Yine kıskandın anlaşılan.:A Sesi çok tatlı bence.:love1:

Sahneleri izlemeye başlayalım bakalım. :A

Bende eleştirdim o sahneyi.:F Kenan'ın sahnesi gibi duruyor daha çok.:F Bence yanlış tercih yapmış.

Beren'şm harika yaa.:love1:
acaba sahne değiştirebiliyormuyuz seçtiğimizin haftalarında olan sahneleri çünkü durup durup aklıma gelmeyen sahneler aklıma gelmeye baslıyor @xemrexxx bu konuyuda aydınlata iyi olucak mesala 5.hafta gelmeden 5.haftayı değiştirebiliyormuruz :F:F:F

acaba sahne değiştirebiliyormuyuz seçtiğimizin haftalarında olan sahneleri çünkü durup durup aklıma gelmeyen sahneler aklıma gelmeye baslıyor @xemrexxx bu konuyuda aydınlata iyi olucak mesala 5.hafta gelmeden 5.haftayı değiştirebiliyormuruz :F:F:F

Yok değiştiremiyorsunuz dedi bana. Haftalar başladıktan sonra değişim yasakmış.:D

@mrt-06 kardeşim recap yok mu senin sahnende video 7 dakika :D

xemre melunu eklemeyi unutmuştur kesin. :D

ayy @denizz19 aklın fikrin nerede ayoll yarışmamızın bile ahlakını daha 1.haftadan bozucaksın belki kafan dağılır böyle eşylerden uzak kalırsın diyorum yarışm sayesinde ama yarışmayada taşışmızsın ayol
:F:F:F

İlk 4 dk olacaktı güliçkimim, sen eklesene konuya. :D Yok ben söylemeyi unuttum Emoşumum bir suçu yok. :A
Güliçkimim mi :F

Ben işime önce o totoşu suçlamak geliyor napayım günahını aldık demek. :A Ekliyorum konuya şimdi gülüm. :A

Güliçkimim mi :F

Ben işime önce o totoşu suçlamak geliyor napayım günahını aldık demek. :A Ekliyorum konuya şimdi gülüm. :A
Benim İçin Üzülme'de Niyazı Buke'ye "Güliçkimi" diyordu da aklıma geldi senin üzerinde kullanıyım dedim. :F Gülüm benim demek. :D

Sağol kardeşim. :bhr: