Yıldızlar Yarışıyor 1.Hafta

aynen bende senin gibi tepkiler verdim , 11 aile ne demek ya.

aynen bende senin gibi tepkiler verdim , 11 aile ne demek ya.
ayy benim aklım hala almadı dedğim gibi ben apartmanda internetin ortak kullanıldına ilk defa sahit oluyorum

herkese 10 tl düşüyorsa 60 tl eder

biz bundan 3 yıl önce d-smart internet aldık 55 tl ve karşılığında d-smart ücretsiz verdiler normalde artık d-smartta aylık paralı digitürk gibi
ama biz aylık sadece 55 tl veriyoruz d-smartada apra ödemiyoruz gerçekten çok avantajlı birşey o çileyide çekmeye gerek yok

ya ortak kullanan çok var Türkiye'de. bizde kullandık 3 aile filan , genelde 2 aile, 3 aile kullanır ama ben ilk tefa 11 aile kullanan görüyorum

ya ortak kullanan çok var Türkiye'de. bizde kullandık 3 aile filan , genelde 2 aile, 3 aile kullanır ama ben ilk tefa 11 aile kullanan görüyorum
ayy yok benim kafam kaldırmıyor cnm 11 ailemi yanı 2-3 olabilir belkide bende bukadarını ilkd efa duyuyorum demek istiyorum

Birde ani tepki vermiyecem demiştin dün.

aynen bu arada 11 kişi değil 11 aile , yani her ailede 4 birsey varsa diyelim 11x4 : 44 kişi kullanıyor interneti.
vadikızı bu 44 kişiyi yok diyor sadece 11 kişimi diyor ben hala anlayamadım cnm kafam almıyor vlla kusura bakma

Kafan yok da ondan ne anlarsın sen cahiil.

Konuyu sabote etmiş yine bu Çiğdem ben konuya müdahil olmamama rağmen vadikızının dediğini anladım bu saftirik anlamamış

Konuyu sabote etmiş yine bu Çiğdem ben konuya müdahil olmamama rağmen vadikızının dediğini anladım bu saftirik anlamamış
Al bak bana 11 aile dedi
Ekli dosyayı görüntüle 45714

Bir ailede 4 kişi varsa diyelim en az 11 aile : 11x4 : 44 kişi olur
Kafan yok da ondan ne anlarsın sen cahiil.
ayoll 1 interneti 44 kişi kullanıyormusss habere versek haber yaparlar vlla anormallik ebnde değil bu sefer