ayoll bizede adımutluluk gelicek mr atın yerine melek baykalla dediMr.At'ın yerine Enver'i bulmuş emre çok da haksızlık etmeyelim.
hoşunamı gitti çekilmem kız
ayoll bizede adımutluluk gelicek mr atın yerine melek baykalla dedi
yoll nasıl internet o öyle orasını anlayamadım benbak bak sen nelerde yapıyor birde arkadaşım canım diyorum bee
@vadikızı çekilmekle hata yaptın bence.
yoll nasıl internet o öyle orasını anlayamadım ben
kullandığın interneti kaç kişinin kullandığını @Çiğdem- e söylesene ağzı açık kalsın.ya bak şimdi geldi 10 dakika sonra yine gider
3 saat sürüyor gelmesi oylarımı gönderemedim
olmuyor işte
kullandığın interneti kaç kişinin kullandığını @Çiğdem- e söylesene ağzı açık kalsın.
kullandığın interneti kaç kişinin kullandığını @Çiğdem- e söylesene ağzı açık kalsın.
tüm apartman nasıl 1 interneti kullanıyor merkezi sistemmi busöyledim bile giremem hoşunuzamı gidyor nee
ben hoşuma gidiyor gibi kelimeler kullanmadım hiç.söyledim bile giremem hoşunuzamı gidyor nee
11 aile kullanıyormuş!!! 😵 😕 😱tüm apartman nasıl 1 interneti kullanıyor merkezi sistemmi bu
tüm apartman nasıl 1 interneti kullanıyor merkezi sistemmi bu
ben hoşuma gidiyor gibi kelimeler kullanmadım hiç.
11 aile kullanıyormuş!!! 😵 😕 😱
kız yok tüm apartman değil 12 katlı apartmanda 52 hane var
11 aile kullanıyoruz ortak ayda hepimize 10 tl düşüyor
ayyy ya ben anlayamıyorum şimdi 12 katlı apartmanın 11 katında vadikızının ailesimi oturuyor 😱😱😱ben hoşuma gidiyor gibi kelimeler kullanmadım hiç.
11 aile kullanıyormuş!!! 😵 😕 😱
sen çok yanlış yerden girdinayyy ya ben anlayamıyorum şimdi 12 katlı apartmanın 11 katında vadikızının ailesimi oturuyor 😱😱😱
12 katlı apartmanda 11 katında ailemizle kullanıyoruz diyol ayoll o nasıl aile öyle apartmanı işgal etmişlersen çok yanlış yerden girdin
hayır katla alakası yok apartmanda 52 hane varmış , 11 tanesi kullanıyormuş , kat falan yok12 katlı apartmanda 11 katında ailemizle kullanıyoruz diyol ayoll o nasıl aile öyle apartmanı işgal etmişler
ayoll internetin diğer insanalrla ortak kullanannı ilk defa duyuyorum hemde 11 kişi internet kafe falanmı orası yoksahayır katla alakası yok apartmanda 52 hane varmış , 11 tanesi kullanıyormuş , kat falan yok
11 kişi zannediyordum bende ilk tefa ama sonra vadikıza sordum 11 aile 😱 😕ayoll internetin diğer insanalrla ortak kullanannı ilk defa duyuyorum hemde 11 kişi internet kafe falanmı orası yoksa
ayoll internet herkesin kendi evinde kendisine özel olur başkalarıyla kullanılmayı ben ilk defa duydum11 kişi zannediyordum bende ilk tefa ama sonra vadikıza sordum 11 aile 😱 😕
yanlış duymadın 11 aile , kişi filan değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?