Yıldızlar Bana Uzak'tan İlk Kareler! | ATV

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,761
Reaksiyon puanı
63,180
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
F-PZobyW0AAmPq4


ATV'nin yeni dizisi Yıldızlar Bana Uzak'tan ilk kareler yayınlandı.

Yapımcılığını O3 Medya ve Ortaks Yapım'ın üstlendiği dizinin kadrosunda Furkan Andıç, Burcu Kıratlı, Gürkan Uygun, Murat Daltaban, Rami Narin, Elifcan Ongurlar, Evrim Doğan, İnanç Konukçu, Goncagül Sunar, Yaprak Medine, Baran Can Eraslan, Ela Yörüklü, Önder Selen, Deniz Atam ve Mustafa Enis Bilir rol alıyor.

Yıldızlar Bana Uzak, yakında ATV'de başlıyor!

Kadir ve Aslı… Onların aşkı unutulacak ya da zamana yenilecek bir aşk değildir. Sonsuza kadar hatırlanacak kutsal bir bağ gibidir. Ama Kadir’in hapse girmesi hem de Aslı’nın babasının katili olarak hapse girmesi bütün güzel anıların yitip gitmesine yol açar. Aslı bu darbenin etkisiyle savrulurken Kadir’in artık tek bir amacı vardır. Masumiyetini ispatlamak ve hapishanede kendisine yol gösteren Yahya ile birlikte bu oyunu oynayan Varnalı ailesinden intikam almak… Gerçekler ortaya çıktığında ise içlerinde küllenmiş aşk ateşi yeniden alev almaya yüz tutacak olsa da, geçmişe gömülmüş büyük sırlar yüzünden o büyülü mutluluk bir kez daha avuçlarından kayıp gitmek üzeredir.

F-PZnS6XwAAqWag

F-PZobQW0AA8_V5
 

Zortlu Fistan

Favori Üye
Katılım
22 Şubat 2022
Mesajlar
411
Reaksiyon puanı
176
Puanı
55
Yaş
25
5 Bölümlük güzelim dizinin çekimleri baslamismi.... hadi bakalim hayirlisi. ATV'de daha NGM'nin dizisi olacak diye duymustum, birde Kötü Kan... 4 yeni dizi ve hergün dolu. Hangileri bitecek acaba ? Kardeslerim, Ates Kuslari ve Safir yolcu bence...
Pazartesi : Kötü Kan
Sali : Ben Bu Cihana Sigmazam
Çarsamba : Kurulus Osman
Persembe : Aldatmak
Cuma : Yildizlar Bana Uzak
Cumartesi : NGM (yeni dizisi)
Pazar : Altin Kafes