Nasıl üzüldümBu arada laf sokmaya çalıştığın kişi de, konuya girip arkasından konuşmalarımızı görmeye tenezzül bile etmedi bu arada, ayrı konu.
Nasıl üzüldümBu arada laf sokmaya çalıştığın kişi de, konuya girip arkasından konuşmalarımızı görmeye tenezzül bile etmedi bu arada, ayrı konu.
"Üzücü" attım, sahiden üzülmüş gibi ol.Nasıl üzüldüm
Değişik adamsın"Üzücü" attım, sahiden üzülmüş gibi ol.
İkisi de Seren Serengil ve Demet Akalın'ın yanında solda sıfır kalacak kişilerYıldız bir ses sanatçısı, bilir kişi, ikon. Gülben ile bir tutulamaz
İkisi de Seren Serengil ve Demet Akalın'ın yanında solda sıfır kalacak kişiler
Yıldız Tilbe'nin yazılarını okurken @Çiğdem'in yorumlarını okuyormuşum gibi geliyor.
Yıldız güldürmek için kimseyi etiketlemiyor ki Çiğdem bütün forumu etiketliyor
Yıldız Tilbe'nin takipçisi çok çünkü. Kendisini duyurmak için hiç kimseye ihtiyacı yok, takipçileri yetiyor.
İkisi de kendi kulvarlarında efsane. Doğru tesbit. @Çiğdem
İşte Çiğdem'in ihtiyacı var buna Yıldız'a benzeyemez İğnemi soktum.
Arı mısın kardeşim sen, iğneni sokacaksın?
Seninle konuştuğum yoktu, kendin başlattın konuşmayı. @Çiğdem'e laf sokmak için girdin, saçma bir muhabbete döndü olay.
Forumda bildirimlere yeni bakmaya basladım dün geceden beridir bakamamıştım şimdi gördüm burayıda şuanBu arada laf sokmaya çalıştığın kişi de, konuya girip arkasından konuşmalarımızı görmeye tenezzül bile etmedi bu arada, ayrı konu.
Kız ne dedin özet geçForumda bildirimlere yeni bakmaya basladım dün geceden beridir bakamamıştım şimdi gördüm burayıda şuan
Ayy Yıldız Tilbeyle ben niye kıyaslanayım Sezen Aksu varken @mrt-06
1 Tane çok önemli bir ortak noktamız var reel hayatta babamın Yıldızı ve beni sevmesi , Forum hayatımızdada @xemrexxx Yıldızı ve beni sevmesi Fazlasıyla yeterli bana bu ortak noktamız çünkü tek ve son oldundan @Bully @serhatt @Forumdash
Forumda bildirimlere yeni bakmaya basladım dün geceden beridir bakamamıştım şimdi gördüm burayıda şuan
1 Tane çok önemli bir ortak noktamız var reel hayatta babamın Yıldızı ve beni sevmesi , Forum hayatımızdada @xemrexxx Yıldızı ve beni sevmesi Fazlasıyla yeterli bana bu ortak noktamız çünkü tek ve son oldundan @Bully @serhatt @Forumdash
Ben de anlamadım :@xemrexxx ile baban ne alaka hiç bi şey anlamadım.
Ne büyük kazançForumda bildirimlere yeni bakmaya basladım dün geceden beridir bakamamıştım şimdi gördüm burayıda şuan
@xemrexxx ile baban ne alaka hiç bi şey anlamadım.
Cahiller .ssBen de anlamadım :
Cahiller .ss
Ne büyük kazanç
Ben de anlamadım :
@xemrexxx ile baban ne alaka hiç bi şey anlamadım.
Yıldız kim ben kim ismimizin anılması bile şey diyorumKız ne dedin özet geç
Şu mesnetsiz haberi hortlatıp durmayın.
Ne biçim bi yere bağlamışsın olayı helal olsun
Hahaha @xemrexxx burada fanı , gerçek ailemde babam yıldızıda benide özel severler bence güzel bağlantı hem Yıldıza karşı haddimizi bilerek hemde kendimize sevgi olsa yeter diyerek aman ne bileyim işte zaten benden başkasıda ordan buraya bağlayamaz sanırım @ArafBUNDA anlaşılmayacak ne var ayol .ss
Şu fake hesaplarına söylede sahuru birlikte açtılar diye mesajlarını getir konuya @sokak sanati @xemrexxxŞu mesnetsiz haberi hortlatıp durmayın.
O zaman babana gelip edepsizliklerini anlatayım seni vursun @sokak sanati @serhatt