Yıldız Tilbe'den Gülben Ergen'e Korona Ayarı👊

Yıldız Tilbe'nin yazılarını okurken @Çiğdem'in yorumlarını okuyormuşum gibi geliyor.
Yıldız güldürmek için kimseyi etiketlemiyor ki Çiğdem bütün forumu etiketliyor :A
Yıldız Tilbe'nin takipçisi çok çünkü. Kendisini duyurmak için hiç kimseye ihtiyacı yok, takipçileri yetiyor. :D
İkisi de kendi kulvarlarında efsane. Doğru tesbit.:A @Çiğdem
İşte Çiğdem'in ihtiyacı var buna Yıldız'a benzeyemez :A İğnemi soktum.
Arı mısın kardeşim sen, iğneni sokacaksın? :A
Seninle konuştuğum yoktu, kendin başlattın konuşmayı. @Çiğdem'e laf sokmak için girdin, saçma bir muhabbete döndü olay. :A
Bu arada laf sokmaya çalıştığın kişi de, konuya girip arkasından konuşmalarımızı görmeye tenezzül bile etmedi bu arada, ayrı konu. :A
Forumda bildirimlere yeni bakmaya basladım dün geceden beridir bakamamıştım şimdi gördüm burayıda şuan :A :A :A

Ayy Yıldız Tilbeyle ben niye kıyaslanayım Sezen Aksu varken :F @mrt-06

1 Tane çok önemli bir ortak noktamız var reel hayatta babamın Yıldızı ve beni sevmesi , Forum hayatımızdada @xemrexxx Yıldızı ve beni sevmesi :A Fazlasıyla yeterli bana bu ortak noktamız çünkü tek ve son oldundan :A :A :A @Bully @serhatt @Forumdash

Forumda bildirimlere yeni bakmaya basladım dün geceden beridir bakamamıştım şimdi gördüm burayıda şuan :A :A :A

1 Tane çok önemli bir ortak noktamız var reel hayatta babamın Yıldızı ve beni sevmesi , Forum hayatımızdada @xemrexxx Yıldızı ve beni sevmesi :A Fazlasıyla yeterli bana bu ortak noktamız çünkü tek ve son oldundan :A :A :A @Bully @serhatt @Forumdash
Kız ne dedin özet geç :F

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem

@xemrexxx ile baban ne alaka hiç bi şey anlamadım.:(

Ne büyük kazanç :A

• Harika
Ne büyük kazanç :A
Ben de anlamadım :
@xemrexxx ile baban ne alaka hiç bi şey anlamadım.:(
Kız ne dedin özet geç :F
Yıldız kim ben kim ismimizin anılması bile şey diyorum :F

Babamın yıldız favori şarkıcısıdır çok kez demiştim @serhatt anlamış @xemrexxx de yıldızın forumdakı menejeri yanı yıldızla tek birşeyde adım geçer oda babamla emrenin ortak sevgileri olmamız okadar :A :A :A @Araf

Babamın yıldız favori şarkıcısıdır çok kez demiştim @serhatt anlamış @xemrexxx de yıldızın forumdakı menejeri yanı yıldızla tek birşeyde adım geçer oda babamla emrenin ortak sevgileri olmamız okadar :A :A :A @Araf
BUNDA anlaşılmayacak ne var ayol .ss

• Harika

Ne biçim bi yere bağlamışsın olayı helal olsun :A

• Güldürdün
Hahaha @xemrexxx burada fanı , gerçek ailemde babam yıldızıda benide özel severler bence güzel bağlantı hem Yıldıza karşı haddimizi bilerek hemde kendimize sevgi olsa yeter diyerek aman ne bileyim işte zaten benden başkasıda ordan buraya bağlayamaz sanırım :F :F :F @Araf
O zaman babana gelip edepsizliklerini anlatayım seni vursun :A @sokak sanati @serhatt

Hahaha @xemrexxx burada fanı , gerçek ailemde babam yıldızıda benide özel severler bence güzel bağlantı hem Yıldıza karşı haddimizi bilerek hemde kendimize sevgi olsa yeter diyerek aman ne bileyim işte zaten benden başkasıda ordan buraya bağlayamaz sanırım :F :F :F @Araf
Ay yeter anladık .ss

• Güldürdün