Yıldız güldürmek için kimseyi etiketlemiyor ki Çiğdem bütün forumu etiketliyorYıldız Tilbe'nin yazılarını okurken @Çiğdem'in yorumlarını okuyormuşum gibi geliyor.
Yıldız güldürmek için kimseyi etiketlemiyor ki Çiğdem bütün forumu etiketliyorYıldız Tilbe'nin yazılarını okurken @Çiğdem'in yorumlarını okuyormuşum gibi geliyor.
Yıldız Tilbe'nin takipçisi çok çünkü. Kendisini duyurmak için hiç kimseye ihtiyacı yok, takipçileri yetiyor.Yıldız güldürmek için kimseyi etiketlemiyor ki Çiğdem bütün forumu etiketliyor
İşte Çiğdem'in ihtiyacı var buna Yıldız'a benzeyemezYıldız Tilbe'nin takipçisi çok çünkü. Kendisini duyurmak için hiç kimseye ihtiyacı yok, takipçileri yetiyor.
Arı mısın kardeşim sen, iğneni sokacaksın?İşte Çiğdem'in ihtiyacı var buna Yıldız'a benzeyemezİğnemi soktum.
Arı mı olmak lazımArı mısın kardeşim sen, iğneni sokacaksın?
Cümlede arı oldun.Arı mı olmak lazım
Üfff hep düz mantıksınCümlede arı oldun.
Sana çekmişim.Üfff hep düz mantıksın
"Düz" kelimesini çıkar, "mantık" kelimesinin yanına "lı" ekle, sen osun.Ben düz mantık değilim
Üfff kes ya yine saçmaladın ."Düz" kelimesini çıkar, "mantık" kelimesinin yanına "lı" ekle, sen osun.
Saçmalamadım da, o cümlenin bir araya gelmesine alışkın değilsin. Biraz eleştiri yap kendine.Üfff kes ya yine saçmaladın .
O kadar üye varken neden seninle konuşuyorum ki benSaçmalamadım da, o cümlenin bir araya gelmesine alışkın değilsin. Biraz eleştiri yap kendine.
Seninle konuştuğum yoktu, kendin başlattın konuşmayı. @Çiğdem'e laf sokmak için girdin, saçma bir muhabbete döndü olay.O kadar üye varken neden seninle konuşuyorum ki ben
@sokak sanati peki neden Harika atıyor kiSeninle konuştuğum yoktu, kendin başlattın konuşmayı. @Çiğdem'e laf sokmak için girdin, saçma bir muhabbete döndü olay.
Bu arada laf sokmaya çalıştığın kişi de, konuya girip arkasından konuşmalarımızı görmeye tenezzül bile etmedi bu arada, ayrı konu.
Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuşEkli dosyayı görüntüle 80339
Ünlü söz yazarı ve şarkıcı Yıldız Tilbe twitter'da yine olay yarattı.
Twitter'da her paylaştığı ile gündem olan başarılı şarkıcı, Gülben Ergen'e tek bir cümle ile adeta ayar verdi ve belki de bir kavganın fitilini ateşledi.
"Korona bitsede bütün dünya sokağa çıkıp alkışlasak" diyen Yıldız Tilbe'ye Gülben Ergen alkışlayarak cevap verdi. Yıldız Tilbe ise "bitti mi Korona" diyerek ince bir cevap ile Ergen'e ateş etti.
Ekli dosyayı görüntüle 80338
Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?