Aynı tarafta olmamıza sevindim ama Barış'ı paylaşamayız, Burak olur.
ayol jensen oğlan kaşarlanmıştır napayım ben onu konuşturma beni şimdiSenin hayallerin hep Jensen ama gerçeklerin Burak Özçivit @Çiğdem-
Konuş bacım konuş.. Dök, boşalt içindekileriayol jensen oğlan kaşarlanmıştır napayım ben onu konuşturma beni şimdi
Hahahah aa işte yabancı oğlanlardan seksi olanları boş bırakmıyor erkekler demek ben napayım ayollkuru iftira 😱
ayrıca bu lafı diyebilecek son kişi sensin sevdiğin oğlanlar ya topik çıkıyor ya da @destere gibi yüzü fok balığı vücudunun kalanı boz ayı şeklinde
o iş uzaktan belli olmaz bak @destere de uzaktan gazman gibi çocuk ama sen romantik diyorsun ay neyse gece gece @Forumdash a şok haberi vereyim de kaçayım good night cadalozcuğum bu arada senle desterenin de 2018 burcunu baktım sana intihar desterye evlilik çıkmışHahahah aa işte yabancı oğlanlardan seksi olanları boş bırakmıyor erkekler demek ben napayım ayoll
Sende öyle bir sorun olmasın diye hanzolardan seçiyorsun @Forumdash @Yiğitt
yeğen sevecez demek anneyi svmeye çalizcaz artıko iş uzaktan belli olmaz bak @destere de uzaktan gazman gibi çocuk ama sen romantik diyorsun ay neyse gece gece @Forumdash a şok haberi vereyim de kaçayım good night cadalozcuğum bu arada senle desterenin de 2018 burcunu baktım sana intihar desterye evlilik çıkmış
Ekli dosyayı görüntüle 58156
O kadın evlenmez ayoll Demek 2018 yılınıda Meryem şunla nişanlandı şunla oldu haberleriyle geçiricez off @Harunnn60 @Forumdasho iş uzaktan belli olmaz bak @destere de uzaktan gazman gibi çocuk ama sen romantik diyorsun ay neyse gece gece @Forumdash a şok haberi vereyim de kaçayım good night cadalozcuğum bu arada senle desterenin de 2018 burcunu baktım sana intihar desterye evlilik çıkmış
Ekli dosyayı görüntüle 58156
bebek kenandan mı olacak acaba bence bir DNA testi şart @Çiğdem- çok baktı adama şehvetli ve iştahlı gözlerle kesin adamın alt takımlar bozulmuştur hayır gelmezyeğen sevecez demek anneyi svmeye çalizcaz artık
ilk defa konuyla ilgili yorum yapacağımkuru iftira 😱
ayrıca bu lafı diyebilecek son kişi sensin sevdiğin oğlanlar ya topik çıkıyor ya da @destere gibi yüzü fok balığı vücudunun kalanı boz ayı şeklinde