Yıldız Oyuncuların Dizileri Ekim 2018'e Kaldı!

kuru iftira 😱

ayrıca bu lafı diyebilecek son kişi sensin sevdiğin oğlanlar ya topik çıkıyor ya da @destere gibi yüzü fok balığı vücudunun kalanı boz ayı şeklinde:A
Hahahah aa işte yabancı oğlanlardan seksi olanları boş bırakmıyor erkekler demek ben napayım ayoll :F

Sende öyle bir sorun olmasın diye hanzolardan seçiyorsun :A :A :A @Forumdash @Yiğitt

Hahahah aa işte yabancı oğlanlardan seksi olanları boş bırakmıyor erkekler demek ben napayım ayoll :F

Sende öyle bir sorun olmasın diye hanzolardan seçiyorsun :A :A :A @Forumdash @Yiğitt
o iş uzaktan belli olmaz bak @destere de uzaktan gazman gibi çocuk ama sen romantik diyorsun :A ay neyse gece gece @Forumdash a şok haberi vereyim de kaçayım good night cadalozcuğum bu arada senle desterenin de 2018 burcunu baktım sana intihar desterye evlilik çıkmış:A
hfghgfh.png

kuru iftira 😱

ayrıca bu lafı diyebilecek son kişi sensin sevdiğin oğlanlar ya topik çıkıyor ya da @destere gibi yüzü fok balığı vücudunun kalanı boz ayı şeklinde:A
ilk defa konuyla ilgili yorum yapacağım :)
yıldız oyuncuların dizileri kalırsa ekime kadar kalmazsa şeye kadar umrumuzdaydı :))