- Reaksiyon puanı
- 13,779
- Puanı
- 860
Aa niye kapalı ki 😱Fazla uçup kaçmadan arkadaşlarla kutlayacağız. Zaten gece yarısı yasak var her yer kapalı olacak Azerbaycan'da.
Galiba 1 senedir böyle. Gece 12'den sonra tüm mekanlar kapalı. Aslında Yeni yıl kutlaması için yarın geceye özel olarak 02:00'a kadar izin verildi. Eskisi gibi eğlencesi yok covid yüzünden şehrin. Bakü, normalde çok güzeldir yılbaşında.Aa niye kapalı ki 😱
Məncə bi şəhərə çıx ayol. Tarqovu ve bulvarı keçdim, normal küçələrdə belə hamı coşmuş kimi gəzir. Yollar maşın əlindən son 2 gündür probka.Galiba 1 senedir böyle. Gece 12'den sonra tüm mekanlar kapalı. Aslında Yeni yıl kutlaması için yarın geceye özel olarak 02:00'a kadar izin verildi. Eskisi gibi eğlencesi yok covid yüzünden şehrin. Bakü, normalde çok güzeldir yılbaşında.
Bilmiyordum valla sen söylemesen haberim yok umarım bi gün giderim Bakü'ye gitmek istiyorum çokGaliba 1 senedir böyle. Gece 12'den sonra tüm mekanlar kapalı. Aslında Yeni yıl kutlaması için yarın geceye özel olarak 02:00'a kadar izin verildi. Eskisi gibi eğlencesi yok covid yüzünden şehrin. Bakü, normalde çok güzeldir yılbaşında.
Hiç birşey anlamadım aşkoMəncə bi şəhərə çıx ayol. Tarqovu ve bulvarı keçdim, normal küçələrdə belə hamı coşmuş kimi gəzir. Yollar maşın əlindən son 2 gündür probka.
Keçən ildən sonra bu il hamıya bi coşqu gəlib anlamıram. Mərkəz hissələrə çıxası kimi deil.
Bu ayın günlərinin yarısından çoxunda Tarqovuda olmuşam. Fərqlilik hiss etmirəm. 2010'ların başında daha əyləncəli idi.Məncə bi şəhərə çıx ayol. Tarqovu ve bulvarı keçdim, normal küçələrdə belə hamı coşmuş kimi gəzir. Yollar maşın əlindən son 2 gündür probka.
Keçən ildən sonra bu il hamıya bi coşqu gəlib anlamıram. Mərkəz hissələrə çıxası kimi deil.
Azeri olmasan zor anlarsın bu karışık cümleleri.Bilmiyordum valla sen söylemesen haberim yok umarım bi gün giderim Bakü'ye gitmek istiyorum çok
Hiç birşey anlamadım aşko
Evet anlamıyorum hiç öğretmen şart banaAzeri olmasan zor anlarsın bu karışık cümleleri.
Gerçi sen sesli de birşey anlamamıştım amma neyse.
Ofc, məncə də əvvəl daha maraqlı idi. Amma hamısı beynimizdə bitir. Bizim üçün o vaxtlar daha catchy idi, indi maraqsızlaşıb. Çünkü insanlar daxil, hərşey bi yerdən sora həyacanını itirir.Bu ayın günlərinin yarısından çoxunda Tarqovuda olmuşam. Fərqlilik hiss etmirəm. 2010'ların başında daha əyləncəli idi.
Tek amacı zengin araplara hizmet etmek olan saçmasapan bir şehir olma halinden çıktık. Bir tek onu seziyorum, o güzel.
Bizde yeni nesil daha sade dilde Azerice konuşuyor ama. Dikkat ediyorum onların dediklerini, yazdıklarını anlıyorlar.Azeri olmasan zor anlarsın bu karışık cümleleri.
Gerçi sen sesli de birşey anlamamıştım amma neyse.
Heç inanmıram covid'li illeri kimsə arzulasın.Ofc, məncə də əvvəl daha maraqlı idi. Amma hamısı beynimizdə bitir. Bizim üçün o vaxtlar daha catchy idi, indi maraqsızlaşıb. Çünkü insanlar daxil, hərşey bi yerdən sora həyacanını itirir.
İndiki 14-15 yaşlı uşaqlar da 2032də deyəcəklər ki, ah 2022də çox gəşəy vaxtlar idi amma indi hərşeyin zibili çıxıb. Bu şəkildə decades bir bir gedəcək.
Nene senin yaşındakiler zaten televizyon başında horlaya horlaya saat 22.00 olmadan uyuya kalıyorYeni Yıla müthiş bir giriş yapacağım kanepemde pijama, terlik, televizyon modunda
Ve gecenin sonunda kapanış
İşte uyuyacağımdan o kadar emin olma çünkü 27 saat uyanık kalmışlığım var benim heyyt yavrum sen neneni ne sanıyorsunNene senin yaşındakiler zaten televizyon başında horlaya horlaya saat 22.00 olmadan uyuya kalıyor
Vay be nene gençliğinde neymişsin sen yaİşte uyuyacağımdan o kadar emin olma çünkü 27 saat uyanık kalmışlığım var benim heyyt yavrum sen neneni ne sanıyorsun