Yılbaşı Gecesi Ne Yaparsınız?

Yılbaşında ne yaparsınız?

• Ailemle tombala oynar evde otururum

Oy: 3 23.1%
  • Sabaha kadar eğlenir ve içerim

• Önemsiz bir gün benim için

• Pijama- terlik - televizyonla yeni yıla girerim.

Oy: 4 30.8%

• Kullanılan toplam oy
    13
Evde olurum heralde belki akrabalarla toplaşırız. :D

Oha Bunların Hepsini İçersen Kendini ex etmiş olursun:)

denedim bişey olmuyor yılbaşı dedinmi bunlarla kutlanır bunlarsız çekirdek çitlemeyi her gün yaparsın yok tombalaymışda şuymuş buymuş bunlar ıvır zıvır şeyler .

aaaa likörü saymamışım nanelisi limonlusu eriklisi elmalısı her nevi karıştırıp öyle denemek lazım:))

denedim bişey olmuyor yılbaşı dedinmi bunlarla kutlanır bunlarsız çekirdek çitlemeyi her gün yaparsın yok tombalaymışda şuymuş buymuş bunlar ıvır zıvır şeyler .

aaaa likörü saymamışım nanelisi limonlusu eriklisi elmalısı her nevi karıştırıp öyle denemek lazım:))
İçki İçmek Hem Günah Hem de vücudumuza zarar veriyor.Hayatımda Bir Kere Sürmedim Ağzıma Elhamdülillah Şükür

İçki İçmek Hem Günah Hem de vücudumuza zarar veriyor.Hayatımda Bir Kere Sürmedim Ağzıma Elhamdülillah Şükür

ağzımıza sürmüyoruz zaten direk mideye gidiyor :))

günahı sevabı kişiye ait ikinci kişiyi etkilemiyor o açıdan herkes kafasına göre takılsın öteki dünyada bakarız çaresine ..

içenler içmeyenlere içmeyenler içenlere saygı göstersin yeterlidir

yılbaşı akşamı herkesi günah işlemeye davet ediyorum :))

ağzımıza sürmüyoruz zaten direk mideye gidiyor :))

günahı sevabı kişiye ait ikinci kişiyi etkilemiyor o açıdan herkes kafasına göre takılsın öteki dünyada bakarız çaresine ..

içenler içmeyenlere içmeyenler içenlere saygı göstersin yeterlidir

yılbaşı akşamı herkesi günah işlemeye davet ediyorum :))
Yok Sağol Ben Günah İstemiyorum.Zaten Günahım Çok.Biraz daha artmasın.

Bize yakışmaz içki vs. Şükür içmedim içmemde

Gece eğlenmeye çıkarız arkadaşlarla. İçki full olur. Sabah kafa bir milyon geliriz, dermişim :D Her zaman ne yapıyorsam onu yaparım.