Karınca ZKaçırmışım.İlk vcd de izlediğim film çok seviyorum.
ben bugün kaçırmadım zaten havada soğuktu evde zaman geçirmek için bahane arıyordum bir baktım bizim karınca Z baştan sona izledim muhteşemdi
Karınca ZKaçırmışım.İlk vcd de izlediğim film çok seviyorum.
Yayınlanmasın daha iyi. 26 dakikada neymiş.
26 Dakika galiba.
ben bugün kaçırmadım zaten havada soğuktu evde zaman geçirmek için bahane arıyordum bir baktım bizim karınca Z baştan sona izledim muhteşemdi)
Tivibu kurulsaydı izleyebilirdim.Daha gelmediler.
Yayınlanmasın daha iyi. 26 dakikada neymiş.
yalnız filmlerin tekrarını izleyemiyorsun sadece dizilerde geçerli bu)
kaçan filmler kaçıyor
Yılbaşında sıkılmadan izleniyor iyi bence.
- - - Ekleme - - -
Film nasıl izleniyor?
filmler tv buda bolca var ama tvbu nun kendi koydukları yani onların arasında seçip izliyorsun ayda bir haftada bir güncelleniyor liste
ama kanalların yayınladığı filmleri tekrar ordan izleyemiyorsun netten takip edersin anca
Vizyondakiler mi oluyor o filmler ?
vizyondakiler yani son yıllardaki önemli filmleri kirala izle seçeneğiyle izliyorsun daha eskileri ekstra para ödemeden izliyorsun
mesela son yılın en iyi filmi diyelim orda kirala izle seçeneği var 5 tl ödeyip izliyorsun bu beş tl aylık tvbu faturana ekleniyor ama daha eski filmlerde direk açıp izlemen mümkün ?
Ben Bilmem Eşim Bilir yanlışlıkla 18.00 yazıldı herhalde, çünkü sabah baktım yayın akışında 18.00`di şimdi tekrar 20.00 olmuş. Konu yeniden düzenlendi
Dünkü Kanal D haberde spiker bile "Yarın haber bültenimiz yok" demişti. ?Ben Bilmem Eşim Bilir yanlışlıkla 18.00 yazıldı herhalde, çünkü sabah baktım yayın akışında 18.00`di şimdi tekrar 20.00 olmuş. Konu yeniden düzenlendi
Aslında 4 saat çok uzun olurdu. Bu da reytingini kötü etkilerdi benceYanlışlıkla olmasına imkan yok dün bütün gün öyle reklam yaptılar. Karar değiştirdiler herhalde. Bence 18'de başlasa daha iyi olurdu.
Aslında 4 saat çok uzun olurdu. Bu da reytingini kötü etkilerdi bence
Zaten sabah baktım çok garipti yayın akışı.
18.00 Ben Bilmem Eşim Bilir
19.00 Ana Haber
19.50 Spor
22.00 Yalan Dünya
yazmıştı. Sporun 2 saat sürecek hali yoktuO yüzden yanlış mı olmuş diye düşünmeden edemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?