Yılbaşı Akşamının Tadını Kanal D'de Çıkarın | Yılbaşı Yayın Akışı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Karınca Z :D Kaçırmışım. :( İlk vcd de izlediğim film çok seviyorum. :D

ben bugün kaçırmadım zaten havada soğuktu evde zaman geçirmek için bahane arıyordum bir baktım bizim karınca Z baştan sona izledim muhteşemdi :))

Yılbaşında sıkılmadan izleniyor iyi bence. :)

- - - Ekleme - - -

Film nasıl izleniyor?

filmler tv buda bolca var ama tvbu nun kendi koydukları yani onların arasında seçip izliyorsun ayda bir haftada bir güncelleniyor liste

ama kanalların yayınladığı filmleri tekrar ordan izleyemiyorsun netten takip edersin anca:)

Vizyondakiler mi oluyor o filmler ? :)

vizyondakiler yani son yıllardaki önemli filmleri kirala izle seçeneğiyle izliyorsun daha eskileri ekstra para ödemeden izliyorsun

mesela son yılın en iyi filmi diyelim orda kirala izle seçeneği var 5 tl ödeyip izliyorsun bu beş tl aylık tvbu faturana ekleniyor ama daha eski filmlerde direk açıp izlemen mümkün ?

vizyondakiler yani son yıllardaki önemli filmleri kirala izle seçeneğiyle izliyorsun daha eskileri ekstra para ödemeden izliyorsun

mesela son yılın en iyi filmi diyelim orda kirala izle seçeneği var 5 tl ödeyip izliyorsun bu beş tl aylık tvbu faturana ekleniyor ama daha eski filmlerde direk açıp izlemen mümkün ?

Sağol ışık hızında anlaşma yaptık bu soruları soramamıştım. :D

Ben Bilmem Eşim Bilir yanlışlıkla 18.00 yazıldı herhalde, çünkü sabah baktım yayın akışında 18.00`di şimdi tekrar 20.00 olmuş. Konu yeniden düzenlendi :)

Ben Bilmem Eşim Bilir yanlışlıkla 18.00 yazıldı herhalde, çünkü sabah baktım yayın akışında 18.00`di şimdi tekrar 20.00 olmuş. Konu yeniden düzenlendi :)

Yanlışlıkla olmasına imkan yok dün bütün gün öyle reklam yaptılar. Karar değiştirdiler herhalde. Bence 18'de başlasa daha iyi olurdu. :)

Yanlışlıkla olmasına imkan yok dün bütün gün öyle reklam yaptılar. Karar değiştirdiler herhalde. Bence 18'de başlasa daha iyi olurdu. :)
Aslında 4 saat çok uzun olurdu. Bu da reytingini kötü etkilerdi bence :)

Zaten sabah baktım çok garipti yayın akışı.
18.00 Ben Bilmem Eşim Bilir
19.00 Ana Haber
19.50 Spor
22.00 Yalan Dünya

yazmıştı. Sporun 2 saat sürecek hali yoktu :D O yüzden yanlış mı olmuş diye düşünmeden edemedim :)

Ben Bilmem Eşim Bilir 18:00'da Kanal D' de!!

Programın Saati 20:00 Olarak Duyrulmuştu ama 18:00'a Alındı...
BEN BİLMEM EŞİM BİLİR/YILBAŞI ÖZEL BU AKŞAM 18:00 'DA KANAL D'DE!!!
Not: Fragmanda Gördüm...

Son düzenleme:
Ab grubunda Yalan Dünya iyi gidebilir diye düşünüyorum hatta totalde de iyi gidebilir geç yayınlanmasının avantajı olarak.Ben Bilmem Eşim Bilir oranları iyi olur hatta totalde zirveye oynayabilir.

Aslında 4 saat çok uzun olurdu. Bu da reytingini kötü etkilerdi bence :)

Zaten sabah baktım çok garipti yayın akışı.
18.00 Ben Bilmem Eşim Bilir
19.00 Ana Haber
19.50 Spor
22.00 Yalan Dünya

yazmıştı. Sporun 2 saat sürecek hali yoktu :D O yüzden yanlış mı olmuş diye düşünmeden edemedim :)

D-Smart'a göre 18-22 arası Ben Bilmem Eşim Bilir gözüküyor. Haberler yok galiba. :)