Yılbaşı Akşamının Tadını Kanal D'de Çıkarın | Yılbaşı Yayın Akışı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,082
Puanı
1,061
ozelhaber.gif

Yılbaşı Gecesi Eğlencenin tadını
Kanal D`de Çıkarın!

Önce Yılbaşı Özel Bölümüyle "
Ben Bilmem Eşim Bilir".

"Ben Bilmem Eşim Bilir"in bu bölümünde kazanan çift müthiş Mercedes otomobilini kazanacak.

"
Ben Bilmem Eşim Bilir" Yılbaşı Özel Bölümüyle Yılbaşı Akşamı 20.00'de
Kanal D'de!

Ardından Yılbaşı Özel Bölümüyle "
Yalan Dünya"

Kanal D'nin sevilen komedi dizisi kahkalarla dolu yılbaşı özel bölümüyle Yılbaşı akşamı evlerinize misafir oluyor. Bu bölümde konuk oyuncu olarak "Kenan Doğulu" yer alacak

"Yalan Dünya" Yılbaşı Özel Bölümüyle Saat 22.00'de!

2013'te de eğlencenin tadı
Kanal D ile çıkacak!

RevaN / ÖzeL HabeR

safe_image.php

Moderatörün son düzenlenenleri:
o ses türkiye yılbası özel karsısında sansı yok ikinci olur en fazla ünlüler gelicek acun fark atar yalan dünya iş yapmaz

Yalan Dünya 2. olur:X Gülse Birsel Yılbaşlari süperdir...Önce O ses'e bakarım ardından yine klasik Gülse izlenir...

O Ses de iş yapmaz Yalan Dünya da. eşim Bilir zirvede olur.

Avrupa Yakası'nın yılbaşı özel bölümleri süper oluyordu Yalan Dünya'da da güzel olacaktır ama büyük ihtimal tekrarını izlerim bu kez. Ben Bilmem Eşim Bilir'in ise pek bir özelliği olmaz gibi ilginç bir şeyler olursa zaplarken izlenebilir. Reytingde ise iyi gelecektir Ben Bilmem Eşim Bilir. :)

Bakın buraya yazıyorum, "Mahoni" sen de kayıt altına al :D Yalan Dünya en azından A/B`de zirvede olacak. Total`de ise Ben Bilmem Eşim Bilir ile O Ses kapışacak. Yılbaşı akşamları 22.00 sonrası 20.00`den daha fazla izlenir.

Bu arada şu bir gerçek ki, diğer 4 kanal toslamış yılbaşı akşamı. Bir tek Star`da bir az kıpırdama var. O da tek geceyi O Ses ile geçirir. Diğer kanallar fıs

Bakın buraya yazıyorum, "Mahoni" sen de kayıt altına al :D Yalan Dünya en azından A/B`de zirvede olacak. Total`de ise Ben Bilmem Eşim Bilir ile O Ses kapışacak. Yılbaşı akşamları 22.00 sonrası 20.00`den daha fazla izlenir.

Bu arada şu bir gerçek ki, diğer 4 kanal toslamış yılbaşı akşamı. Bir tek Star`da bir az kıpırdama var. O da tek geceyi O Ses ile geçirir. Diğer kanallar fıs

yalan dünya ab zirveyimi alir düellolarda alamiyor zirveyi o ses türkiye özel bölümüyle ünlülerin olacagi bölümüyle mi zirveyi alir kayıt altına alayım en az 4 reyting fark atar o ses yalan dünyaya en az

Ben Bilmem Eşim Bilir totalde zirvede yer alır.Ab grubunda ise O Ses Türkiye zirvede yer alabilir.Yalan Dünya ab grubunda gayet iyi gider.Zaten çoğu kanalda belli iyi program yok.

BBEB İzlenmez O Ses Türkiye Var :D
Yalan Dünya İyi Sonuç Elde Eder :D

Forum İstatistikleri

Konular
173,159
Üyeler
8,485
Son Üye
Bitter Zingil