Yılanlarla Aranız Nasıl ?

cookies

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
18,893
Puanı
1,060
Şu ana kadar kah gerçek yılanlarla kah ta insan görünümlü yılanlarla tanıştık veya gördük.Peki bu yılanlarla aranız nasıl ? Hayvan olanı size saldırdı mı ? Insan olanı kötülük yaptı mı ?..

Etrafım hep yılan dolu ama dişerini sökuyorum sonra geçinip gidiyoruz

İnsan görünümlü yılanları boşverde, bu 2017'de 2 kere yılan gördüm ve sanırım onlara karşı fobim var..

Bugün köyde gördüm sanki aramızda bir bağ var gibiydi uzaktan böyle göz göze gelir gibi olduk. Korkmadım.

Ben acayip korkuyorum bu hayvanlardan. En ufak olanı dahi... İnsan görünümlü yılanlar alt edilir de ben bu hayvanla karşı karşıya kalsam hüngür hüngür ağlarım.

Konuya bak

Ben çok yılan gördüm dedemlerin köyünde. Benim ayağımı birşey ısırdı ve yılan dediler ve bıcakla akittilar zehiri iyyyy aklima geldi şimdi ağrı hissettim yine
Küçükken cesurdum ama şimdi korkarim diye düşünüyorum eğer görürsem.

Anlamadım ney ne yılanı bea
Kizlar iste hastalaninca bana bakmamislardi ya hani kibrista

Şimdilik iyiyiz.
Allah iyilik versin

Ne kadan ekşınlı bi hayatın olmuş Dosimetreciğim
Ayrica konunun neyi var

@DarkLeqenD buna bayilir

Ben acayip korkuyorum bu hayvanlardan. En ufak olanı dahi... İnsan görünümlü yılanlar alt edilir de ben bu hayvanla karşı karşıya kalsam hüngür hüngür ağlarım.
Asil insan gorunumluden kork

Bugün köyde gördüm sanki aramızda bir bağ var gibiydi uzaktan böyle göz göze gelir gibi olduk. Korkmadım.
Sana da yilan diyolar forumda zaten akrabalik bagin olabilir

İnsan görünümlü yılanları boşverde, bu 2017'de 2 kere yılan gördüm ve sanırım onlara karşı fobim var..
@mrt-06 İle anlasiyor gibiyim ama @denizz19 farkli bir tür yilan belli olmuyor ona
Yilanlara karsi fobin nerden olustu

He tama buna üzülmeyeceksin inşallah be o kızlar sana kurban olsunlarr be