Yılanlarla Aranız Nasıl ?

cookies

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
18,893
Puanı
1,060
Şu ana kadar kah gerçek yılanlarla kah ta insan görünümlü yılanlarla tanıştık veya gördük.Peki bu yılanlarla aranız nasıl ? Hayvan olanı size saldırdı mı ? Insan olanı kötülük yaptı mı ?..
giphy.gif

İnsan görünümlü yılanları boşverde, bu 2017'de 2 kere yılan gördüm ve sanırım onlara karşı fobim var..

Bugün köyde gördüm sanki aramızda bir bağ var gibiydi uzaktan böyle göz göze gelir gibi olduk. Korkmadım. :F

Ben acayip korkuyorum bu hayvanlardan. En ufak olanı dahi... İnsan görünümlü yılanlar alt edilir de ben bu hayvanla karşı karşıya kalsam hüngür hüngür ağlarım. :X

Konuya bak :)
Ben çok yılan gördüm dedemlerin köyünde. Benim ayağımı birşey ısırdı ve yılan dediler ve bıcakla akittilar zehiri iyyyy aklima geldi şimdi ağrı hissettim yine :A Küçükken cesurdum ama şimdi korkarim diye düşünüyorum eğer görürsem.

:DAnlamadım ney ne yılanı bea
Kizlar iste hastalaninca bana bakmamislardi ya hani kibrista :(
Şimdilik iyiyiz. :D
Allah iyilik versin :A
Konuya bak :)
Ben çok yılan gördüm dedemlerin köyünde. Benim ayağımı birşey ısırdı ve yılan dediler ve bıcakla akittilar zehiri iyyyy aklima geldi şimdi ağrı hissettim yine :A Küçükken cesurdum ama şimdi korkarim diye düşünüyorum eğer görürsem.
Ne kadan ekşınlı bi hayatın olmuş Dosimetreciğim :A Ayrica konunun neyi var :A
@DarkLeqenD buna bayilir :A
Ben acayip korkuyorum bu hayvanlardan. En ufak olanı dahi... İnsan görünümlü yılanlar alt edilir de ben bu hayvanla karşı karşıya kalsam hüngür hüngür ağlarım. :X
Asil insan gorunumluden kork :A
Bugün köyde gördüm sanki aramızda bir bağ var gibiydi uzaktan böyle göz göze gelir gibi olduk. Korkmadım. :F
Sana da yilan diyolar forumda zaten akrabalik bagin olabilir :A
İnsan görünümlü yılanları boşverde, bu 2017'de 2 kere yılan gördüm ve sanırım onlara karşı fobim var..
@mrt-06 İle anlasiyor gibiyim ama @denizz19 farkli bir tür yilan belli olmuyor ona:A
Yilanlara karsi fobin nerden olustu :A

Kizlar iste hastalaninca bana bakmamislardi ya hani kibrista :(

Allah iyilik versin :A

Ne kadan ekşınlı bi hayatın olmuş Dosimetreciğim :A Ayrica konunun neyi var :A

@DarkLeqenD buna bayilir :A

Asil insan gorunumluden kork :A

Sana da yilan diyolar forumda zaten akrabalik bagin olabilir :A

Yilanlara karsi fobin nerden olustu :A

He tama buna üzülmeyeceksin inşallah be o kızlar sana kurban olsunlarr be:D