Zafer izletti
Zafer izletti
Duşa girdi şimdi çıksın sorarımYa Zafer'e bir sorsana ben bir şeyi anladım şimdi Fatma kimden hamile? Bebek Kamuran'dan mı yoksa Bayram'dan mı?
Ne zaman bir şey sorsak ya uyuyor ya duşta.Duşa girdi şimdi çıksın sorarım
Dur dur duştan çıktı sordum ve Bayram'dan hamileymiş ama Kamuran'da tecavüz etmiş vuhuuNe zaman bir şey sorsak ya uyuyor ya duşta.
Heeee. Maalesef Kamuran kıza tecavüz etti.Dur dur duştan çıktı sordum ve Bayram'dan hamileymiş ama Kamuran'da tecavüz etmiş vuhuu
Ne ağır total dizi böyle buHeeee. Maalesef Kamuran kıza tecavüz etti.Ama Şerife ile anası Kamuran'a büyük oyun kurdu başkasının doğacak çocuğunu Kamuran'ın diye yutturacaklar. .ss Peki bu saftarik kız neden Haceli ile evlendi off olaylar çok karıştı yahu.
Sana bile ağır geldi demi.Ne ağır total dizi böyle bu
Fazlasıyla gerçi ben dizide izlemiyorum artıkSana bile ağır geldi demi.
Zafer izlediğine göre sanırım o da TOTAL bizim gibi?Fazlasıyla gerçi ben dizide izlemiyorum artık
O zaten total Beşik Kertmesini de izlemişZafer izlediğine göre sanırım o da TOTAL bizim gibi?
O zaten total Beşik Kertmesini de izlemiş
Ceyda Ateş 6. bölüm ayrıldı onla ne alakası var ki.41. bölüm olacakmış sanırım ama benden kaynaklanan değil, Ceyda Ateş'in ayrılışıyla o sahneler uzamış sanırım.
Hayır, Ceyda Ateş'in daha sonra ayrılmamak istememesi ile yapımcı 1-2 bölüm uzatmış, normalde Ceyda Ateş 3 ya da 4. bölümde ayrılması gerekiyor kitaba göre.Ceyda Ateş 6. bölüm ayrıldı onla ne alakası var ki.Umarım yaz boyu devam eder.
Ben neden öyle bir şey okumadım.Hayır, Ceyda Ateş'in daha sonra ayrılmamak istememesi ile yapımcı 1-2 bölüm uzatmış, normalde Ceyda Ateş 3 ya da 4. bölümde ayrılması gerekiyor kitaba göre.
Ben zamanında öyle okumuştum, bilemem.Ben neden öyle bir şey okumadım.Ceyda zaten en baştan 6 bölümlük sözleşme yapmamış mıydı? Hatta haberi bile açılmıştı forumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?