Puh o bonus saçların yansın emi.
Uçurumdan atlama olmayan tek TOTAL dizisi. 😎
Mobilim şuan yarın izlerim ama gelecek bölüm ortalık fena karışacak o kesin.
Puh o bonus saçların yansın emi.
Uçurumdan atlama olmayan tek total dizisi ama maşallah vurulmalar, bıçaklanmalar kol geziyor.Puh o bonus saçların yansın emi.Kamuran seni kuma getirsin konağa emi.
Uçurumdan atlama olmayan tek TOTAL dizisi. 😎
Mobilim şuan yarın izlerim ama gelecek bölüm ortalık fena karışacak o kesin.![]()
Normal bunlar her TOTAL dizisinde var Karagül'de silahsız bölüm oldu mu mesela?Uçurumdan atlama olmayan tek total dizisi ama maşallah vurulmalar, bıçaklanmalar kol geziyor.![]()
Boşvereceksin sen bunları. Karagül'ün diyalogları bile Yılanların Öcü'nü ezerNormal bunlar her TOTAL dizisinde var Karagül'de silahsız bölüm oldu mu mesela?Ayrıca daha konağı ateşe vermedik.
![]()
Mesela beni bir diyaloğu ile etkiler misin uçurum gardaşım?Boşvereceksin sen bunları. Karagül'ün diyalogları bile Yılanların Öcü'nü ezer![]()
Kadriye Ana'nın lafları yeterMesela beni bir diyaloğu ile etkiler misin uçurum gardaşım?
Ben Karagül'ü izliyorum zaten aksiyonu iyi sadece beni etkilemiyor pek, beni etkileyen tek dizi vardı o da bitti.![]()
Ama etkileyici diyorsun madem etkileyici aklının bir köşesinde yer alması gerekmez mi?Diyalogları aklımda mı tutacağım şimdi![]()
Ten sevene erkek, tende saklı canı sevene adam denir.Ama etkileyici diyorsun madem etkileyici aklının bir köşesinde yer alması gerekmez mi?Mesela ben Afet Hoca'mın sözlerini hiç unutmadım. 😉
Keşke ilk dediğimde yazabilseydin şimdi Google'den kopyalamadığın ne malum seni bilirim beni yermek için ne dolaplar çevirirsin.Ten sevene erkek, tende saklı canı sevene adam denir.
Mesela bunu hatırladım.![]()
Saçmalama be eğer öyle yapacak olsam ilk etapta sorduğunda yapardımKeşke ilk dediğimde yazabilseydin şimdi Google'den kopyalamadığın ne malum seni bilirim beni yermek için ne dolaplar çevirirsin.![]()
Bizim Zafer izliyor ben izlemiyorum@denizz19 iyiyce TOTAL'de boyut atladık.Şerife bebeğini düşürdü saklıyor bu hafta Kamuran ile evlencek. Ayrıca Kamuran Hüsnü'ye emir verdi abisini öldürmesi için.
![]()
Ay şu Zafer'i çok sevdim ya.Bizim Zafer izliyor ben izlemiyorum![]()
O üye olmaz ya sevmiyor forumu pek ders çalışır oAy şu Zafer'i çok sevdim ya.Üye yapsana foruma sanırım ruh eşim.
![]()
Oda arkadaşını iyi bulmuşsun hemde çalışkan sana iyi örnek olur.O üye olmaz ya sevmiyor forumu pek ders çalışır o![]()
Zafer izletti