Puh o bonus saçların yansın emi. Kamuran seni kuma getirsin konağa emi.
Uçurumdan atlama olmayan tek TOTAL dizisi. 😎
Mobilim şuan yarın izlerim ama gelecek bölüm ortalık fena karışacak o kesin.
Puh o bonus saçların yansın emi. Kamuran seni kuma getirsin konağa emi.
Uçurumdan atlama olmayan tek total dizisi ama maşallah vurulmalar, bıçaklanmalar kol geziyor.Puh o bonus saçların yansın emi. Kamuran seni kuma getirsin konağa emi.
Uçurumdan atlama olmayan tek TOTAL dizisi. 😎
Mobilim şuan yarın izlerim ama gelecek bölüm ortalık fena karışacak o kesin.
Normal bunlar her TOTAL dizisinde var Karagül'de silahsız bölüm oldu mu mesela? Ayrıca daha konağı ateşe vermedik.Uçurumdan atlama olmayan tek total dizisi ama maşallah vurulmalar, bıçaklanmalar kol geziyor.
Boşvereceksin sen bunları. Karagül'ün diyalogları bile Yılanların Öcü'nü ezerNormal bunlar her TOTAL dizisinde var Karagül'de silahsız bölüm oldu mu mesela? Ayrıca daha konağı ateşe vermedik.
Mesela beni bir diyaloğu ile etkiler misin uçurum gardaşım?Boşvereceksin sen bunları. Karagül'ün diyalogları bile Yılanların Öcü'nü ezer
Kadriye Ana'nın lafları yeterMesela beni bir diyaloğu ile etkiler misin uçurum gardaşım?
Ben Karagül'ü izliyorum zaten aksiyonu iyi sadece beni etkilemiyor pek, beni etkileyen tek dizi vardı o da bitti.
Ama etkileyici diyorsun madem etkileyici aklının bir köşesinde yer alması gerekmez mi? Mesela ben Afet Hoca'mın sözlerini hiç unutmadım. 😉Diyalogları aklımda mı tutacağım şimdi
Ten sevene erkek, tende saklı canı sevene adam denir.Ama etkileyici diyorsun madem etkileyici aklının bir köşesinde yer alması gerekmez mi? Mesela ben Afet Hoca'mın sözlerini hiç unutmadım. 😉
Keşke ilk dediğimde yazabilseydin şimdi Google'den kopyalamadığın ne malum seni bilirim beni yermek için ne dolaplar çevirirsin.Ten sevene erkek, tende saklı canı sevene adam denir.
Mesela bunu hatırladım.
Saçmalama be eğer öyle yapacak olsam ilk etapta sorduğunda yapardımKeşke ilk dediğimde yazabilseydin şimdi Google'den kopyalamadığın ne malum seni bilirim beni yermek için ne dolaplar çevirirsin.
Bizim Zafer izliyor ben izlemiyorum@denizz19 iyiyce TOTAL'de boyut atladık. Şerife bebeğini düşürdü saklıyor bu hafta Kamuran ile evlencek. Ayrıca Kamuran Hüsnü'ye emir verdi abisini öldürmesi için.
Ay şu Zafer'i çok sevdim ya. Üye yapsana foruma sanırım ruh eşim.Bizim Zafer izliyor ben izlemiyorum
O üye olmaz ya sevmiyor forumu pek ders çalışır oAy şu Zafer'i çok sevdim ya. Üye yapsana foruma sanırım ruh eşim.
Oda arkadaşını iyi bulmuşsun hemde çalışkan sana iyi örnek olur.O üye olmaz ya sevmiyor forumu pek ders çalışır o
Zafer izletti